Luks si Piciu B2B on Radio Deea

El este Luks, are 23 de ani si in prezent locuieste in Brasov.

,,De cand eram mic am avut pasiune pentru muzica si petreceri. In liceu imi placea mereu sa fiu in centrul atentiei la petreceri. Un prieten de al meu, a devenit dj rezident la un club din brasov si mereu ma invita sa stau cu el in pupitru. Incet-incet am inceput sa invat si eu bazele, pana cand am ajuns sa punem amandoi muzica. Nimic nu se compara cu sentimentul de a vedeea oamenii distrandu-se pe muzica ta iar fiind dj, esti mereu in centrul atentiei la petreceri. Anul acesta am inceput sa invat si productie muzicala, care nu este usor deloc, dar avansam incet. Sper ca in viitor sa ajung sa pun muzica pe scenele marilor festivale atat din Romania cat si dinafara tarii”. a declarat pentru Radio Deea – Lukc.

Un alt dj ce va fi maine invitatul nostru la matinal, este Piciu, un tanar de 19 ani tot din Brașov.

Ei bine, pasiunea pentru muzica a plcat de la marii Dj/Producatori.

Asculta seturi de muzica si i se parea geniala ideea de a face oamenii din jurul lui sa se simta bine. Pe langa asta asculti si ce muzica vrei tu. Anul trecut pe vremea asta a cumparat prima consola.

,,Am zis “ce-o fi o fi”. Am avut cateva “experiente” intr-un club din Brasov. Vreau sa ma apuc si de productie. Si daca voi avansa in ritmul asta, poate ca peste cativa ani voi ajunge langa oamenii care mi-au deschis calea asta. Si cel mai probabil pe main stage la marile festivaluri” a declarat acesta pentru Radio Deea.

Maine,24 octombire 2019, de la 7 la 10 vor fi invitatii lui Nechifor Petrut , intr o noua editie a matinalului Deea de dimineata.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.