Se redeschide I Heart Conceptstore

Sâmbătă, 1 martie 2014, primăvara vine cu ghiocei, mărțișoare și redeschiderea magazinul IHeart Conceptstore pe Bulevardul Dacia nr 76.

1476712_688052011205473_1762150416_nFiind unul dintre cele mai cunoscute și iubite branduri de fashion din Bucuresti, IHeartConceptstore s-a decis să își continue povestea începută cu 3 ani și jumătate în urmă, când magazinul s-a deschis pentru prima oară. În ultimele 6 luni de zilea fost o pauză în care echipa IHeart a pregătit un nou design: același spațiu, însă reamenajat, colecții noi, designeri renumiți, serii limitate, prețuri avantajoase, calitate superioară, multă stare de bine și alte surprize care vor putea fi descoperite de către invitați.

În ziua deschiderii, echipa IHeart vă așteaptă începând cu ora 14:00 cu băutură potrivită pentru sărbătorit, gustări, multe inimi, muzică și gânduri primăvăratice. Programul magazinului, ulterior, va fi între orele 12:00 și 19:30, eventualele modificări urmând să fie communicate pe pagina de facebook IHeartConceptstore.

Noua garderobă are artiști precum Larisa Dragna, Livia Plaesu, Lorena Trică și accesorii semnate de Laura Olaru, Eneada, Florian Toma, Modamania ș.a.

“Înultimele 6 luni de zile, am pus la punct o strategie nouă pentru IHeartConceptstore, pe care abia aștept să o văd în desfășurare. Am reamenajat magazinul și am regândit lista de designeri, precum și liniile vestimentare pe care aceștia le-au creat și le vor crea pentru IHeart. Sunt foarte fericită că o să continuăm ceva ce am făcut cu atâta drag și pasiune! Vă așteptăm cu multe suprize, cu drag pentru designul românesc și cu entuziasmul care crește de la an la an!”, ne spune Alexandra Veron, Manager IHeartConceptstore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.