Se lanseaza Bursa Speakers Club Junior

blank

Cum poate deveni un adolescent speaker de succes?

11089155_10152989904048515_654400081_nÎn contextul în care vorbitul convingător în public reprezintă una dintre cele mai importante valori pe care le poate avea un adolescent în societatea actuală, Centrul Educațional Speakers Club Junior, în parteneriat cu Centrul Gifted Education, lansează un concurs pentru trei burse dedicate dezvoltării aptitudinilor de a susține în public discursuri bine argumentate.
Bursa Speakers Club Junior este dedicată tinerilor cu vârste cuprinse între 9 și 16 ani, care sunt motivați să își dezvolte calitățile de public speaker și să reprezinte într-o conferință națională filmată cauza copiilor supradotați. Cei interesați să devină oratori de succes, pot trimite un clip audio sau video (prin wetransfer.com/transfer.ro) de maxim 3 minute, la adresa de e-mail selectie@giftededu.ro, până la data de 25 mai 2015, prin care să convingă organizatorii că merită să primească o bursă în cadrul programului de excelență Speakers Club Junior.
Câștigătorii bursei vor deveni membri ai clubului de excelență pentru o perioadă de șase luni, fără a plăti taxa de membru. Aceștia vor avea acces inclusiv la Manualul de Public Speaking, creat special pentru ei, în care pot regăsi informații prețioase despre controlul emoțiilor, structurarea discursului, captarea și menținerea atenției publicului. Toate aceste informații învățate le vor putea pune în practică, în cadrul întâlnirilor bilunare Speakers Club Junior, prin susținerea de discursuri și prezentări în public, sub atenta coordonare a reputatului trainer și public speaker, Mihaela Mathe. Fiecare prezentare în public va fi filmată, astfel încât bursierul să poată analiza, împreună cu trainerul, eventualele greșeli de abordare, care vor putea fi reparate sau îmbunătățite la următoarea susținere în public. Prezentarea finala se va realiza în fața unui public-țintă surpriză, iar filmarea, prin care tinerii susțin cauza copiilor supradotați, va fi promovată pe toate canalele de comunicare.
“Este foarte important ca sistemul educațional să dezvolte abilitățile pentru viitori profesioniști. Noi considerăm că un bun profesionist știe să își argumenteze foarte bine deciziile, și știe să fie în permanență convingător, deoarece lipsa argumentelor poate pune la îndoială credibilitatea și expertiza. Aceasta este și premiza de la care plecăm în cadrul programului academic de excelență; dezvoltăm, în rândul tinerilor, aptitudini de a vorbi în public și de a-și susține argumentat cauza, dezvoltându-le gândirea și apoi abilitatea de a vorbi în public. Susținând practic propria cauza, ei devin mai convingători, mai implicati și mai curajoși, ajutându-i și pe alți copii, la rândul lor”, declară Monica Gheorghiu, președintele Centrului Gifted Education.
Cei interesați pot afla informații suplimentare despre Bursa Speakers Club Junior, accesând website-ul http://giftededu.ro/bursa-speakers-club-junior

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.