Scrisoarea lui MM Stoica și mesajul către Reghecampf: ”Mister, îți urez să câștigi eventul la anul!”

268196_268196_reghe_teordora_mm Mihai Stoica a ținut să transmită un mesaj prin care să explice trăirile emoționale pe care le-a avut în sala de judecată în ziua finalei Cupei României, dar și un mesaj față de Reghecampf, după ce a aflat de plecarea acestuia.

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, mai este nevoit să aștepte până vineri, 30 mai, pentru a afla dacă judecătorii de la Curtea de Apel vor anula pedeapsa de condamnare la închisoare pentru trei ani și șase luni în Dosarul Transferurilor.

Până atunci, MM a trimis din închisoare o scrisoare prin care a explicat starea emoțională precară pe care a avut-o în sala de judecată vinerea trecută, la precedentul termen, atunci când a izbucnit în plâns înainte de a afla verdictul.

”Situaţia din sala de judecată de vineri, intens dezbătută şi pe alocuri exagerată, a fost generată de fireasca descărcare nervoasă a unicului meu copil, pe care-l iubesc şi pentru care trăiesc. Astfel, pentru câteva secunde, n-am reuşit să-mi cenzurez emoţiile, scrie DigiSport.

Nu a fost un semn de slăbiciune, nu am încercat să sensibilizez pe cineva, a fost – cred eu – o reacţie normală. De la începutul acestui proces şi până azi, la aproape 3 luni de la inexplicabila mea condamnare, am dorit discreţie, nicidecum fals dramatism. Discreţie şi judecată dreaptă.

Mulţumesc tuturor celor – din ce în ce mai puţini – care mi-au rămas alături.

P.S. Mister Laurenţiu Reghecampf, te îmbrăţişez şi îţi urez să câştigi eventul la anul, oriunde vei fi. Ai câştigat trofee, respect şi un prieten. Îţi multumesc pentru tot”, a fost mesajul lui MM Stoica, postat pe un site de socializare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.