Schumacher și Cristiano Ronaldo, sportivii cei mai căutați pe Yahoo

blank

yahoo Fostul pilot german Michael Schumacher, de șapte ori campion mondial de Formula 1, Cristiano Ronaldo, fotbalistul portughez al lui Real Madrid, și Leo Messi, rivalul său argentinian de la FC Barcelona, sunt, în această ordine, sportivii cei mai căutați pe Yahoo, potrivit datelor oferite de acest motor de căutare, anunță EFE.

În acest an, sportivul cel mai căutat și mai urmărit a fost Schumacher, care pe 29 decembrie 2013 a suferit un grav accident când schia în Alpii francezi și a fost în comă într-un spital din orașul francez Grenoble până în luna iunie. În prezent, el urmează un tratament de recuperare.

Pe locul doi se află Cristiano Ronaldo, golgheterul campionatului Spaniei și candidat pentru a obține a treia oară Balonul de Aur. Pe locul trei este Leo Messi, cu un randament mai slab în acest an. Pe poziția a patra este tot un nume legat de Barcelona, Tito Vilanova, fostul antrenor al catalanilor, care a decedat în acest an după o lungă luptă împotriva cancerului.

Pe locul cinci este Iker Casillas, portarul lui Real Madrid și al naționalei Spaniei, urmat de Neymar, atacantul brazilian al Barcei, tenismanul spaniol Rafael Nadal, fotbalistul columbian al lui Real Madrid, James Rodriguez, și de doi spanioli, pilotul de Formula 1 Fernando Alonso și atletul Yago Lamela, care a murit anul acesta la vârsta de 36 de ani.

AGERPRES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.