Sanziana Buruiana, imaginea unei colectii de bijuterii in America (galerie foto)

Focoasa Sanzaiana Buruiana este vedeta pictorialului celei mai noi colectii de bijuterii a designerului de Adrian Haiduc, denumita “Musette” si realizata impreuna cu Anda Posh. Sanzi a pozat pentru cunoscutul designer de bijuterii purtand creatiile acestuia si tinand in brate o pisica, accesorizata si ea cu coliere din colectia special realizata pentru… feline.
Haiduc, care se afla in Statele Unite, la studii, isi va lansa si pe plan international noua linie de bijuterii pentru pisici, iar Sanzi va fi vedeta care va tine capul de afis al campaniei de promovare.
Asta dupa ce o alta frumusete de la noi, Simona Trasca, a fost vedeta prezentarii de moda a aceleiasi colectii, la lansarea acesteia, in Timisoara.
13 copy
“Avem cele mai frumoase modele. Nu degeaba spun toti straini ca avem femei frumoase. De aceea, am ales sa imi promovez colectia cu imaginea Sanzianei, care, de altfel, a si pozat in ipostaze foarte sexy. Materialele de promovare vor contine acele fotografii absolut delicioase. Oricum, ea iubeste foarte mult animalele. La fel si Simona Trasca, cea care a fost vedeta prezentarii la lansarea din Romania. Voi avea o linie de lux pentru SUA, doar din perle si cristale Swarovski, pe fir de matase. Sper sa ii innebunim pe americani”, a declarat designerul Adrian Haiduc.
Adrian Haiduc este un designer romând de bijuterii, cu rezidenţă americană, cunoscut pentru colecţiile sale excentrice (ex. Colecţia de bijuterii din carne, cea din instrumente medicale sau cea din dulciuri).Designerul a obţinut cel de-al treilea record mondial din
carieră, cu cea mai nouă creaţie a sa, cel mai lung cercel din lume. Bijuteria masoară 472,66 metri şi este realizată din cristale, pietre semipreţioase şi mărgele, toate înşirate pe fir de mătase. World Records Academy şi-a mai acordat lui Haiduc încă două diplome pe care acesta le are în portofoliu: în 2010 a înregistrat recordul de “aruncare în aer a unei colecţii de bijuterii”, când caţiva membri ai lotului naţional de parasutism şi opt instructori profesionişti au sărit cu paraşuta de la o altitudine de 1.300 de metri, purtând la gât bijuterii din perle şi corali;
anul acesta i-a fost omologat cel mai lung martişor din lume, care măsoară 584,6 metri şi a fost alcătuit din sidef, perle, coral rosu, agat, jad,cristale, perle din sticlă, pene de struţ şi păun, toate cusute pe dantelă.

7 copy6 copy8 copy5 copy6 copy10 copy13 copy12 copy11 copy14 copy17-1 copy15 copy16 copy

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.