RIP Steve Jobs – Love What You Do!!!

Steve Jobs

Jobs a anuntat in 2004 ca sufera de cancer la pancreas, iar cinci ani mai tarziu a suferit un transplant de ficat. In ianuarie, el si-a luat concediu medical, iar in august a demisionat din functia de director general al companiei, predandu-i stafeta lui Tim Cook, care a fost numarul doi in ierarhia Apple.

“Apple si-a pierdut geniul vizionar si creator, iar lumea a pierdut un om extraordinar”, a afirmat compania intr-un comunicat dat publicitatii. “Steve lasa in urma o companie pe care numai el ar fi putut sa o construiasca, iar spiritul sau va fi intotdeauna fundatia Apple”, se adauga in document.

Jobs este considerat forta creatoare care a facut ca Apple sa devinaa una dintre cele mai mari companii din lume. Datorita unor gadget-uri extrem de populare, precum iPod, iPhone si recentul iPad, Apple a devenit una dintre cele mai cautate marci din lume. 

Jobs a fondat Apple in anii ’70, iar computerele Macintosh au devenit foarte populare in anii ’80. In 1985, el a parasit compania, dupa diferende cu colegii, dar a revenit 1997 cand a inceput transformarea Apple, prin lansarea computerului colorat iMac.

IPodul, care a revolutionat piata a fost lansat in 2002 si a pus bazele succesului companiei in urmatorul deceniu.

A urmat iPhone, care a schimbat segmentul de smartphone-uri, iar iPad a depasit scepticismul initial si s-a dovedit un succes enorm.

Moartea sa a intervenit a doua zi dupa ce Apple a lansat cel mai recent model de iPhone, 4S.

Apple a devebit sinonim cu design, inovatie, tehnologie inalta si un om… Steve Jobs si Apple sunt una si aceeasi. 

“If you haven’t found it yet, keep looking. Don’t settle. As with all matters of the heart, you’ll know when you find it. And, like any great relationship, it just gets better and better as the years roll on.” – STEVE JOBS

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.