Red Bull Music Academy presents: Ricardo Villalobos, Vlad Caia, K!D Chriss

Toamna vine cu vesti bune si beat-uri pe masura.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Cel mai rezonant nume in materie de minimal techno, micro si deep house, o legenda vie care ne va transpune intr-o alta dimensiune a sunetului, Ricardo Villalobos revine in Romania, mai exact pe 21 Noiembrie in Club Midi din Cluj-Napoca. Fiind votat de Resident Advisor ca cel mai bun DJ ani de-a randul, Villalobos se poate lauda cu o lista lunga de productii si remixuri si este unul dintre cei mai populari si apreciati artisti din lume. Inca de la finalul anilor ’90, Ricardo Villalobos este o prezenta aparte pe scena muzicii electronice international si, in ciuda tendintelor, a reusit sa ramana in top si in preferintele clubber-ilor.

Incheiem seara intr-un vibe specific romanesc, cu Vlad Caia, un artist familiar cu Red Bull Music Academy, acesta fiind selectat in prestigioasa Academie la sesiunea din 2010 de la Londra, o oportunitate perfecta pentru a pune in practica studiile de la Digital Media Technology din Oslo. Aici a avut parte de o experienta unica materializata in largirea orizontului muzical si totodata a avut ocazia sa fuzioneze idei noi cu conceptii deja existente. Influentele sale muzicale se intind de la rimturi de jazz, la atmosfere experimentale, de la aranjamente cu orchestratii clasice pana la delay-uri de dub nesfarsite. Un lucru important in abordarea sa este sa fie versatil si sa incerce lucruri noi de fiecare data cand are ocazia.

K!D Chriss a pus bazele proiectului “Club Midi” impreuna cu Mihigh.
A impartit pupitrul cu nume mari precum Luciano, Marco Carola, Ricardo Villalobos, Loco Dice, Tania Vulcano, [a:rpia:r], Richie Hawtin, Sasha, Steve Lawler, Dubfire, dOP, Booka Shade, Lee Burridge și mulți alții..

Pret intrare: 
40 lei inainte de h00.00
50 lei dupa h00.00

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.