Ralitza Tailoring prezintă colecția Luxury Winter la The Gentlemen’s Market, cel mai nou concept de eveniment dedicat bărbaților

Ralitza Tailoring se alătură creatorilor români într-un nou concept de eveniment dedicat bărbaților organizat de Stup Art, în perioada 16-17 decembrie 2017. ”The Gentlemen’s Market” este un târg exclusivist de modă, în care organizatorii își propun să aducă împreună designerii români din zona modei masculine. Evenimentul are loc weekend-ul acesta, într-un spațiu istoric și neconvențional, Vila Oromolu, la Qreator by IQOS, Bulevardul Aviatorilor, nr. 8A, în intervalul orar sâmbătă: 12.00-20.00, duminică: 12.00-19.00.

Creatoarea Marieta Kojanov va prezenta la The Gentlemen’s Market, o colecție specială de accesorii, lansată în acest sezon, Ralitza Luxury Winter 2017/18. Este vorba de cea mai exclusivistă colecție de sepci, la care s-au folosit materiale premium Harris Tweed, acestea fiind produse doar în ediție limitată.

”Ralitza Tailoring este un brand de accesorii deja cunoscut printre iubitorii modei masculine din România și din alte țări. La The Gentlemen’s Market vom aduce modelele de șepci Gavroche, Deerstalker (Sherlock Holmes), Greekfish, FlatCap, Newsboy, CountryFlat, DriverCaps, Riding, BacketHat, Pachwork. Materialele folosite sunt din lână 100%, de la producători cu tradiție din Italia și Marea Britanie. Aceste tipuri de târguri exclusiviste sunt o bună oportunitate să ne revedem cu publicul nostru. Aici, vorbim de bărbați care nu doar că poartă ținute elegante, ci au și un stil specific gentlemanilor, bărbați care înțeleg cum și când să poarte anumite ținute sau accesorii. Acest nou concept de eveniment nu poate decât să ne bucure și este de salutat”, spune creatoarea Marieta Kojanov.

Pentru că este și perioada sărbătorilor, vizitatorii târgului își vor putea achiziționa din obiectele designerilor români. Ralitza Tailoring va avea expuse fulare și alte cadouri speciale precum: papioane, butoni, bretele, eșarfe Ascot, batiste de buzunar, cravate, pin-uri de rever.

The Gentlemen’s Market este la prima ediție, un eveniment la care bărbații se pot bucura de o adevarată armată de creatori români de vestimentație masculină, costume bespoke și made-to-measure, pantofi cusuți manual, accesorii de cea mai bună calitate, pălării, ceasuri și tot ce are nevoie un domn care dorește să respecte codul moral al unui gentleman. Printre creatorii prezenți la eveniment se regăsesc: Florin Dobre, Mr. Roman, Mens Cave, Razvan Radu, The Urban Ties, Nita Sao, Roncea Sebastian, Marian Nedelcu, Mihai Radica, Giacca, Marsay.

Despre Ralitza Tailoring

Ralitza este un brand 100% românesc de accesorii pentru femei și bărbați, realizate la comandă. Atelierul Ralitza din București a luat ființă ca urmare experienței de 20 ani a Marietei Kojanov în arta croitoriei la mărci precum Bigotti, Artigiani, Massini. Colecțiile Ralitza Tailoring pot fi găsite pe site-ul www.ralitza.ro sau pe pagina de Facebook Ralitza Tailoring.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.