Ralitza Tailoring premiază participanții Concursului de Eleganţă Sinaia

Ralitza Tailoring participă la Concursul de Eleganţă Sinaia, un eveniment dedicat vehiculelor istorice, organizat de Retromobil Club România. Creatoarea Marieta Kojanov a ales să ofere premii pentru participanții din concurs, aceasta fiind a doua ediție la care participă. Așadar, sâmbătă, 24 iunie 2017, la Sinaia, norocoșii premianți vor primi din partea Ralitza Tailoring accesorii realizate manual, potrivite pasionaților de mașini de epocă.

Concursul de Eleganţă Sinaia are o tradiţie specială cu origini interbelice. Evenimentul a apărut în anii dintre cele Două Războaie Mondiale, o perioadă deosebită pentru povestea automobilului în România.

”Pentru că accesoriile Ralitza au ca public țintă și pasionații de automobilistică de epocă, nu puteam lipsi și în acest an de la Concursul de Eleganță Sinaia. Este onorant pentru noi să ne regăsim accesoriile purtate de participanții din concurs și ne-am gândit că trebuie să îi răsplătim pe iubitorii acestor mașini superbe cu premii pe măsură. Este vorba de accesorii handmade realizate în atelierul nostru, modele unicat prin manufactura lor, special create pentru acest eveniment. În plus, RalitzaTtailoring are deja o colaborare cu clubul Morgan România, unde ne bucurăm de prietenia unor automobiliști pasionați”, spune Marieta Kojanov, creatoarea Ralitza Tailoring.

Concursul de Eleganţă Sinaia este un eveniment dedicat vehiculelor istorice, organizat de Retromobil Club România sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Regelui Mihai I al României. Domeniul Regal Peleş găzduiește concursul an de an, fiind cadrul perfect pentru desfășurarea acestui eveniment. Tradiţional, evenimentul este organizat anual în ultima sâmbătă a lunii iunie oferind miilor de spectatori prezenți şansa de a descoperi automobile rare şi elegante, repere ale vremurilor în care erau considerate “moderne”, precum şi poveştile extraordinare din spatele acestora.

După o pauză de aproape 80 de ani, Concursul de Eleganţă Sinaia a fost reluat în 2011, organizat de Retromobil Club România, fiind dedicat vehiculelor istorice. Evenimentul se bucură de participare internaţională, fiind inclus în calendarul F.I.V.A. (www.fiva.org) şi desfăşurându-se în spiritul unui “concours d’elegance” modern.

Despre Ralitza Tailoring

Ralitza este un brand românesc de accesorii made-to-measure. Fondat în 2013 de Marieta Kojanov și Dan Govella, Atelierul Ralitza a plecat la drum ca o mică afacere de familie. Design-ul nou, paleta diversa de materiale, croiul unic a făcut ca Brandul Ralitza să devină un nume cu multe colaborări în Europa și U.S.A.. Brandul Ralitza a colaborat cu Discovery Channel pentru care a realizat o impresionantă colecție de șepci dedicată mini seriei filmului History Harley and the Davidsons. Ralitza este și furnizor oficial al Morgan Club România, partener al Conculrsului de Eleganță Sinaia, organizat de Retromobil, partener al evenimentelor Retro Regatta by ”Urmează-ți Pasiunea!” și altor evenimente care îmbină frumosul cu arta accesoriilor clasice și retro. Colecțiile Ralitza Tailoring pot fi găsite pe site-ul www.ralitza.ro, pe pagina de Facebook Ralitza Tailoring.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.