Ralitza Tailoring, o nouă participare la Pitti Uomo Immagine 94

Marieta Kojanov, creatoarea Ralitza Tailoring participă ca vizitator la ediția din iunie a târgului Pitti Uomo Immagine, Italia. Pentru Ralitza Tailoring a devenit deja o tradiție să participe cu accesoriile sale la acest eveniment marcant al modei internaționale.

Pitti Uomo Immagine, ediția 94 va avea loc în perioada 12-15 iunie, 2018, la Florența, Italia. Evenimentul, mereu în evoluție, este gata să anticipeze și să reprezinte cele mai recente mișcări de modă printr-o gamă largă de proiecte. Această ediție se mândrește cu 1.240 de mărci, dintre care 561 provin din străinătate (45%).

”Participarea ca vizitatori la Pitti Uomo este firească pentru orice creator sau iubitor al modei masculine, care dorește să afle ultimele noutăți din domeniu. Accesoriile Ralitza Tailoring se pretează pentru astfel de întâlniri, acesta este și motivul pentru care ne sunt solicitate de participanții la eveniment. Le mulțumim tuturor celor care ne apreciază accesoriile și le poartă în cel mai frumos mod posibil. Ne vom întregi ținutele cu cele mai recente colecții de șepci și accesorii pe care le-am lucrat în această perioadă. La Pitti există o expunere foarte puternică și ne dorim ca mesajul creațiilor noastre manufacturate în România să ajungă cât mai departe”, spune Marieta Kojanov, creatoarea Ralitza Tailoring.

Prima ediție a Pitti Uomo a avut loc la Florența, în septembrie 1972. Expoziția a început ca o platformă pentru promovarea designerilor italieni, în prezent, ajungând cel mai important târg de modă de talie internațională.

Ediția Pitti Uomo 94 se axează pe sloganul: ”Fashion begins here!”, în traducere: ”Moda începe de aici!”. Potrivit organizatorilor, vor fi proiecte care interpretează universul în aer liber într-o manieră originală, redefinind conceptele stilului de viață sportiv, legat de atletism. Există noul val de talente din Europa de Nord și scena creativă din Europa de Est, stiluri orientate spre viitor marcate de un design de ultimă oră, branduri care relansează îmbrăcămintea sport modernă, se mai arată în comunicatul Pitti Uomo 94.

Despre Ralitza Tailoring

Fondat în 2013, de Marieta Kojanov și Dan Govella, Atelierul Ralitza a început ca o mică afacere de familie cu dorința de a aduce ceva unic pe piața accesoriilor de manufactură pentru bărbați și femei. Ralitza este un brand 100% românesc de accesorii pentru femei și bărbați, realizate la comandă. Modele precum FlatCap, Gavroche, NewsBoy, Gatsby, Riding, Deerstalker (Sherlock Holmes), DriverCap, Fisherman, CountryFlat, KomitkaKapa, ​​BikerCaps, Pachowork, BakerCap, BucketHats sunt re-create și personalizate de Marieta Kojanov. Colecțiile Ralitza Tailoring pot fi găsite pe site-ul www.ralitza.ro sau pe pagina de Facebook Ralitza Tailoring.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.