“Night – Time Stories” by Robert Owens

Night - Time Stories

Robert Owens  

    "Night – Time Stories" va fi lansat cu label -ul berlinez Compost, album reprezentand o serie de colaborari ale lui Owens cu artisti precum Wahoo, Jimpster, Atjazz, Charles Webster, Simbad, Marc Romboy si Ian Pooley. Primul extras pe single din acest album, se intituleaza "Merging" si poate fi ascultat pe  Compost MySpace .                                                        Jimster



01 Intro
02 Inside My World
03 New World
04 I’m Chained
05 Only Me
06 Survive
07 Now I Know
08 Never Give Up
09 Press On
10 Back To You
11 Happiness
12 Happy
13 Merging
14 No Tomorrow
15 Listen Outro

    Albumul "Night – Time Stories" – ROBERT OWENS, apare pe 25 februarie 2008 la Compost Records [ Germania].


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.