Publicatia Radar de Media are haine noi

Radar de Media logo

 

 

Pentru a evidentia mai bine continutul editorial al publicatiei Radar de Media, ne-am gandit ca o noua grafica mult mai accesibila si mai prietenoasa este necesara pentru a fi pe placul cititorilor. Am lansat si noi rubrici cu stiri din Presa scrisa si online, actualitate, media international, relatii publice si analize media .

Saptamanal vom publica grafice cu topul celor mai vizionate posturi de televiziune din Romania.

 

Zilnic radardemedia.ro ofera stiri, reportaje si interviuri din lumea televiziunii si a showbussines-ului de exlusivitati din spatele camerelor de filmat si din redactiile de presa, dar si din culisele unor evenimente precum Eurovision, Premii de televiziune, film si muzica.

Radar de Media a reuşit sa devina o sursa importanta si credibila de informare pe segmentul sau acest lucru este confirmat de numarul de articole preluate de pe site-ul publicatiei Radar de Media. Interpretarea audientelor de televiziune selectate pe diferite programe tv au reprezentat un pilon important pentru Radar de Media.

 

In plus, Radar de Media a oferit sansa tinerilor interesati de fenomentul media sa publice in paginile publicatiei propriile texte si comentarii, unii dintre acestia devenind colaboratori permanenti.

Anul acesta Radar de Media a premiat in cea ce-a doua editie a “Premiilor Online Radar de Media” pe cei mai buni oameni din presa si showbiz. Premiile Online Radar de Media atragand peste 20.000 de mii de vizitatori!

De asemnea platforma multimedia FLASH (www.flash.radardemedia.ro) ce vine zilnic cu fotografii exclusive din spatele obiectivului de filmat are un look nou ! Pe Flash vei gasi galerii foto cu vedetele tale favorite, print screen-uri din emisiuni TV si fotografii de la evenimente media si mondene.

 Radar de Media este o publicaţie online independenta, dedicata consumatorilor de media,  care aduna in fata calculatoarelor peste 60.000 de cititori unici şi 100.000 de pagini vizitate.lunar.

Secretul? Radar de Media scaneaza neincetat!

Contact:

e-mail: contact@radardemedia.ro 

Twitter: http://twitter.com/RADARdeMEDIA

hi5: http://radardemedia.hi5.com

Facebook: http://www.facebook.com/RadardeMedia

My Space: http://www.myspace.com/528879170

YouTube: http://www.youtube.com/radardemedia

 

Radio DEEA, www.radiodeea.ro , www.sapteseri.ro, www.ciao.ro, www.port.ro , www.likeclub.ro , www.soim.ro , Patratul Radio 3 Net Florian Pittis – www.radio3net.ro , Posh Magazine – www.poshmagazine.ro , www.nights.ro , Trupa de Teatru AS, www.djslash.ro, www.cariereonline.ro,

 

 

NEW LOOK, NEW STYLE, NEW MEDIA - RADAR DE MEDIA, site foto

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.