Primul curs pentru crearea de bijuterii handmade din Romania

Bijuterii handmade

 

La „Smart Bijou” participanţii  învaţă tehnicile cele mai importante în confecţionarea bijuteriilor handmade – Wire Wrapping, Weaving şi Fimo Modelling Polymer Clay -, metode de alegere a celor mai bune materiale, ponturi şi trucuri de lucru eficient.

 

Materialele de lucru sunt incluse în preţ, iar participanţii păstrează bijuteriile pe care le creează la curs, precum şi materialele necesare completării seturilor începute. Persoanele interesate pot opta pentru participarea la întreg cursul, dar şi pentru unul sau mai multe dintre ateliere, separat. Există şi o variantă de trei ore, numită „Fresh”, dedicată celor care vor să înveţe doar elemente generale.

 

Înscrierile se fac pe site-ul blankwww.smart-bijou.com, în limita locurilor disponibile. Fiecare şedinţă începe la 9.30 şi durează 6 ore. Cafeaua, ceaiul şi gustarea de prânz sunt asigurate.

George Apreutesei, trainer şi fondator al magazinlui online de bijuterii handmade „Edora”, are o experienţă de cinci ani în acest domeniu.

„Dorim ca prin workshopul Smart Bijou să promovăm şi să încurajam dezvoltarea handmade-ului în România. Suntem mândri să afirmăm că am creat primul curs complet de confecţionare manuală a bijuteriilor, curs ce s-a bucurat de un mare succes încă de la prima ediţie.” George Apreutesei

 

 

 

George Apreutesei

Formator autorizat CNFPA

Smart Bijou

Bd. Burebista, nr 2

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.