Prelungeşte-ţi vacanţa la PARK(ing) Day

Vizual PARKingDay Bucuresti 2011

 

Evenimentul este organizat de RFI România şi îşi propune să atragă atenţia că e nevoie de mai mut spaţiu public şi de o relaţie mai bună între cetăţeni şi oraşul lor. 

La PARK(ing) Day 2011 participă parcări din 30 de oraşe de pe glob.  Bucureştenii îşi vor putea prelungi astfel vacanţa, oricare ar fi pasiunile lor: sport în aer liber, relaxare şi jocuri de societate, activism urban, artă, protecţia animalelor. 

Chiar şi întâlnirile de business devin mai relaxate în lounge-ul creat pe iarbă verde (se întâmplă şi în New York!).  Statui vii (precum în Barcelona) vor înfrumuseţa parcarea din zona Unirii. Zmeie, biciclete şi spaţii de joacă vor îndemna bucureştenii la relaxare în Băneasa. Poveştile despre Bucureşti şi locuitorii săi vor fi împărtăşite la standurile PARK(ing) Day. 

Detalii despre activităţile din 16 septembrie sunt disponibile pe parkingday.rfi.ro. PARK(ing) Day este un eveniment ecologic desfăşurat la nivel mondial, organizat în Bucureşti de RFI România cu sprijinul ApaNova, Carrefour, Romprest, Green Factory, Băneasa Shopping City, Intersport, Harmony Design şi Primăria Municipiului Bucureşti. Parteneri media: Zile şi Nopţi, Hotnews, România Liberă, Think outside the box, Decât o Revistă şi Metropotam. 

Proiectul PARK(ing) day a fost  iniţiat în 2005 de Rebar, un studio de design din San Francisco şi are menirea de a pune în dezbatere felul în care este folosit spaţiul public în marile orase, militând pentru schimbări ale infrastructurii urbane.


Despre RFI România

RFI România, post de radio bilingv în română şi franceză, filială a Radio France Internationale, emite pe frecvenţe proprii în Bucureşti, Iaşi, Cluj, Craiova, precum şi în capitala Republicii Moldova, Chişinău. Programele sale sunt preluate de 50 de posturi locale de radio din România.

La 20 de ani de la debutul său în România, RFI se angajează să continue promovarea unui jurnalism serios, independent şi profesionist.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.