Prelungeste-ti vara cu un semineu de exterior

Nu-i asa ca nici nu stii cand a trecut vara si parca ai vrea sa mai zaboveasca un pic, chiar si asa, ploioasa si capricioasa, cum a fost?

1-semineu de exterior din piatra naturala de rauDin fericire, exista o modalitate de a-i prelungi sederea pentru cateva saptamani bune, in care sa-ti petreci serile afara, sub cerul liber. Cum poti face asta? Construind un semineu de exterior in gradina sau terasa casei tale.

Chiar daca zilele de inceput de toamna nu sunt foarte reci, temperaturile de la orele serii ne alunga in case, la caldura. Ca deh, asa e toamna! Daca vrei sa-ti poti petrece serile afara, asa cum o faceai vara, investeste in constructia unui semineu de exterior, in fata caruia vei avea parte de multe seri calduroase in fiecare toamna. Iar daca vei amplasa in fata lui un set de fotolii sau de canapele, te vei alege cu un minunat living exterior, unde vei putea sa te relaxezi alaturi de prieteni si familie.

Si pentru ca toamna este anotimpul ploilor, fii prevazator si adaposteste semineul sub un acoperis care te va feri de picaturile de ploaie. Un loc bun este chiar o terasa acoperita sau un foisor.

Cat priveste modelul, forma si dimensiunile semineului de exterior, totul tine de gusturile si preferintele tale, de stilul decorativ al casei si gradinii si, desigur, de bugetul de care dispui. Spre exemplu, pentru casele si gradinile rustice cele mai potrivite sunt…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/09/prelungeste-ti-vara-cu-un-semineu-de-exterior-12-modele/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.