Pre-party-urile Afterhills … sau doar o lună până la marele boom!

Mai avem o lună până când dealurile Iașilor vor răsuna de muzică timp de patru zile și patru nopți (Afterhills între 31 mai și 3 iunie), așadar se cuvine să vă readucem aminte că încă vă mai puteți achiziona abonamente și loc în zona de camping (pentru doritori) pentru ceea ce se anunță a fi un festin de muzică și voie bună, fix cum a prescris doctorul.

Aflat la a doua ediție, Afterhills se dovedește a fi unul dintre proiectele făcute cu cap, dar mai ales cu suflet, motiv pentru care nu ne-a mirat să îi vedem pe organizatori cum s-au remobilizat pentru a aduce în 2018 încă o zi de festival, prima ediție întinzându-se pe parcursul a trei zile, dar și mai mulți artiști consacrați care să satisfacă cam toate genurile muzicale.

Pe langă toate acestea, ne-am văzut și cu două pre-party-uri de promovare, unul ținut în București pe data de 27 aprilie, iar cel de-al doilea la Chișinău, chiar a doua zi, pe 28 aprilie.

Menite să ducă vorba în lung și latul României, dar și în afara acesteia, cele doua petreceri s-au dovedit a fi un fenomen groundbreaking pentru peisajul românesc de organizare a evenimentelor și festivalurilor de profil.

Am răspuns prezent pentru party-ul Afterhills organizat în București pe data de 27 aprilie, la World Trade Plaza, capul de afiș fiind ținut de Vini Vici, Andrew Rayel, David Gravell, Bogdan Vix. Deschiderea show-ului a fost asigurată de un b2b pus la cale de Cristi Stanciu și Mark Ryan.

Publicul, nu foarte numeros, însă extrem de încântat de ceea ce se petrece pe scenă l-a făcut pe Rayel să îsi depășească ora alocată și să continue șirul pieselor marca Armada și inHarmony alături de câteva piese clasice alese pe sprânceană.

Din păcate nu am putut ajunge și la evenimentul Afterhills organizat în Chișinău unde Rayel a sărbătorit 100 de emisiuni “Find your Harmony” în fața a peste 2,000 de persoane extraziate de setul artistului ce reprezintă cu mândrie Moldova la toate festivalurile de EDM din lume.

Pe lângă artistul de peste Prut, organizatorii Afterhills i-au adus pe aceiași David Gravell și Bogdan Vix, dar și pe Ruben de Ronde, olandezul cu care Armin van Buuren își pune la cale emisunea de radio “A State of Trance” în fiecare zi de joi, și pe care am avut ocazia să îl intevievăm de curând.

Astăzi începe numărătoare inversă, așadar vă așteptăm pe toți la Afterhills. Motive sunt destule și pot fi găsite pe afisul plin de nume mari pe care organizatorii l-au ticluit cu mult drag și pasiune.

Ca un extra tip însă, fanii radioului și cu precădere cei ai emisiunii “Lost in Trance“, vor avea ocazia de a îl vedea la butoane pe Sundancer – o ocazie, zicem noi, ce nu trebuie ratată. Fireste, există marea posibilitatea să fie ușor părtinitori, dar ne permitem întrucît suntem mândri atît de DJ-ul nostru, cât și de faptul că vom face parte din marea nebunie ieșeană. See you at Iași!

#dreamers

Andrew Rayel la Chișinău (video)

Promo party Afterhills la București

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.