Connect
To Top

POSITIVA pregateste un nou succes de club…

Label-ul POSITIVA si-a facut un obicei din a aduce in fiecare vara un …"summer club records", cu care reuseste, de fiecare data sa intre in primele pozitii ale chart-urilor din intreaga lume.
             Primul mare succes l-au avut cu o super combinatie de voce, Sophie Ellis Baxtor…si ritm, Spiller, a urmat Boris Dlugosch & Roisin Murphy – "Never Enough", The Shapeshifters cu smash hit-ul "Lola’s Theme", Deep Dish – "Flashdance"…si multe altele, care au urmat aceiasi traiectorie….

Pentru acest debut …timpuriu…de vara, au o noua oferta…TEAMSTER’S feat. Errol Reid – "Feel’s Like Love"…care da semne ca urmeaza drumul spre succes…
            Acest proiect nu este primul pentru Teamsters…pentru ca duet-ul a mai aparut si sub numele MORJAC, JACAB JOHANSEN, MORTEN LAMBERSTEN….Cei 2 danezi nu sunt straini de zona dance, ei producand "You Never Know"- MARLY, "Stars", "Morjac Theme" si "Play It"
           Avand deja pozitia de lider [ no.1] in BUZZ si COOL CUTS Chart, "Feels Like Love", a primit ok-ul si suportul din parte unor Dji cunoscuti in intreaga lume – Pete Tong, Judje Jules, Freemasons, Trophy Twins, Disciples Of Sound, Graeme Park…

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...