Polo: CSA Steaua București a cucerit Cupa României

polo CSA Steaua București a câștigat Cupa României la polo pe apă, duminică, în Bazinul Olimpic din Brașov, după ce a învins-o în finală pe Sportul Studențesc Corona cu scorul de 13-12 (1-3, 1-1, 4-2, 2-2; 5-4), după aruncările de la 5 metri.

Steaua a deschis scorul, dar Sportul a condus în cea mai mare parte a timpului pe tabela de marcaj. Sportul a condus cu 3-1, 4-2 (la jumătatea partidei) și 6-3, Steaua a egalat, Sportul a avut 8-6, dar Steaua a revenit din nou și a trimis meciul la aruncările de departajare, unde ”militarii” au cucerit trofeul.

Pentru Steaua, încurajată din tribune de scrimera Ana-Maria Brânză, au înscris Nicolae Diaconu, Daniel Teohari (2 goluri), Petar Filipovic (3), Mihnea Gheorghe (2), în timp ce Hrvoje Benic a reușit 5 goluri pentru Sportul, celelalte fiind semnate de Nicolae Oanță, Josip Jerkovic și Codrin Cotrău.

La aruncările de la 5 metri, Benic (Sportul) s-a transformat din înger în demon, el fiind cel care a ratat singurul șut (a apărat portarul Drăgușin). Pentru Steaua au transformat Miroslav Randic, Filipovic, Mihnea Chioveanu, Daniel Robu și Teohari, iar pentru Sportul au înscris Jerkovic, Cotrău, Radu Gospodinov și Iulian Rădoi.

Steaua a cucerit al șaptelea trofeu al Cupei României.

AGERPRES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.