Pete Tong abandoneaza Pure Pacha

Logo Pacha

Pure Pacha    Pe unul dintre site-urile de gen din Marea Briatnie, a aparut informatia ca DJ -ul, un "icon" al Radio 1, ar fi fost "curtat" de clubul Eden, pentru un onorariu de 10.000 de sterline….pe gig!!!!!!!!

   Surse anonime au declarat pentru Beatport ca de fapt " ne aflam foarte aproape de momentul in care o cariera fantastica si lunga, a unui DJ, se apropie de sfarsit". Skrufff a incercat sa-l cantacteze pe Pete Tong, pentru a comenta aceste zvonuri aparute in piata, dar acesta nu este disponibil; DJ-ul a plecat cu destinatia Rio pentru un brief tour.Pete Tong


   Danny Whittle a declarat ca este foarte entuziasmat de modul in care se vand biletele pentru petrecerile Pacha, iar DJ-ii pe care clubul ii aduce [Sander Kleinenberg, Axwell, Steve Angello, Sebastian Ingrosso si Trentemoller], fac serile de club fabuloase, desi in Ibiza este perioada de pre- sezon. " Suntem putin tristi pentru ca Tong a decis sa nu mai continue rezidenta, dar noi vom merge mai departe cu seria de petreceri de vineri – Pure Pacha", a incheiat boss-ul clubului.

Pete Tong @ Pacha

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.