Connect
To Top

Paul Van Dyk despre DJ Mag Top 100

Paul van Dyk   In clasamentul acestui an, care a desemnat cei mai buni 100 de DJ-ii ai lumii, Paul Van Dyk, a cazut pe locul 4, dupa ce 2 ani la rand a fost no.1.Intr-un interviu acordat pentru beatfactor.ro, Dj-ul a declarat ca nu-i pasa de acest lucru; mai mult decat atat PvD a sustinut, in stilul caracteristic, ca acest clasament este "total irelevant".
   "Cu tot ceea ce a insemnat anul acesta procedura de votare, cu toate inselaciunile comise si cu toate mizeriile, cei care au castigat , nu cred ca se pot declara onorati", a declarat DJ-ul zambind."Cred asta pentru ca ramane inca o intrebere: oamenii care se afla in top, au trisat sau nu? Noi nu stim inca, nici voi nu stiti. De aceea consider ca nu este onorant sa fii parte a acestui clasament".

   DJ-ul si-a exprimat dezaprobarea pentru si pentru modul in care unii au reusit sa-si atraga voturile." Nu mai este vorba despre ceea ce faci in club, despre felul in care-ti faci set-ul. Este vorba mai mult despre politica de marketing, despre cat de "vazut" esti pe internet. Si eu nu cred ca la asta se rezuma totul".  Paul van Dyk @ Coachella 2007

  Armin van Buuren Daca exista vreun om care sa nu fie de acord cu cinismul lui PvD?? Nu stim, dar iata-l pe Armin van Buuren, in momentul in care a fost ales no.1 anul acesta in cadrul DJ Mag Top 100, in cadrul unei petreceri in Londra.

 

 

   
                           
                                 Armin van Buuren No. 1 DJ on DJ Mag top 100 – 2007
http://youtu.be/D_NIqixu3ss&eurl
 
 
 
 

Tag "top" related:

Top 20 Club Music cele mai de top 20 de piese club dance de radio
Five Fnderground Minimal Vibe cele mai tari 5 piese ale momentului din zona top underground
Top 100 Club Radio Deea 2007 – cele MAI ale anului 2007
Top 100 Club Dj Mag 2007 top 100 DJ Mag 2007 cei mai buni dj ai momentului 
Top 100 Club Dance Radio Deea 2006 – cele mai bune ale anului 2006
Top 100 Club MixMag 2008– Top 100 MixMag year 2008,

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...