Patronul lui “U” Cluj nu il lasa pe Teja la Steaua: “Are oferta, dar are onoare”

447x193_teja_mihai_020 Steaua Bucuresti are nevoie de un nou antrenor dupa plecarea lui Laurentiu Reghecampf la Al-Hilal din Arabia Saudita, conducerea din Ghencea fiind in cautare de solutii pentru acest post.

O solutie care a aparut in presa de sambata ar fi Mihai Teja, antrenorul celor de la Universitatea Cluj, dorit, se pare, de patronul Gigi Becali.

Totusi, patronul clujenilor, Florian Walter, nu este de acord cu aceasta mutare, spunand ca Teja urmeaza sa isi prelungeasca actualul contract cu Universitatea, desi exista o oferta concreta din partea Stelei:

“Mihai are ofertă clară de la Steaua, vă spun eu. Dar el nu pleacă, are onoare și nu-mi întoarce spatele. Am discutat cu el și semnăm un nou contract săptămâna viitoare.

Facem treabă, construim împreună. Am încredere în el și el în mine. Primea foarte mulți bani și în ziua de azi toți trag la bani, așa sunt oamenii. Dar el va rămâne.”, spunea Walter pentru site-ul Actualdecluj.ro.

Daca Teja nu va veni la Steaua, o solutie mereu la indemana stelistilor poate fi Mihai Stoichita, care este in prezent liber de contract.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.