Papioane cu rubine și safire vor străluci în Dubai – foto –

O nouă idee originală a prins contur grație talentului creator al lui Adrian Haiduc.
7 Conceptual papionul este croșetat manual pe război rudimentar de țesut dar folosind o tehnică destul de complicată pe care Adrian Haiduc a învățat-o de la o bătrână din SUA și vine să dea o notă clasică dar și originală doamnei care alege să se pună în valoare cu un asemenea accesoriu.
Gestul marchează începutul decadei de mileniu și vrea să spargă barierele clasice care  făceau din papion un accesoriu exclusiv masculin. „E timpul ca și femeile să poarte papion, ceva diferit, ceva revoluționar…“ spune Adrian Haiduc. Și cum vorbim despre un accesoriu feminin, el nu putea rămâne un simplu produs din pânză, ci trebuia să aibă și elemente care să denote feminism, grație și eleganță. Renumitul designer mizează pe creearea unui nou trend, care să împletească eleganța papionului cu strălucirea pietrelor prețioase. Deși la ora actuală papioanele sunt împodobite cu perlele și cristalele, pe viitor Adrian Haiduc intenționează ca acestea să fie înlocuite cu rubine, safire, topaz, tanzanite, quartz, opal, garnet, peridot, tourmelinne și alte pietre de calitate superioară.
Totul a plecat de la o companie greco-americană care a cerut ceva nou, inovator, un proiect ce ar putea face parte din linia lor luxury pentru 2014. Aceștia au aflat de activitatea pe care Adrian Haiduc o desfășoară în SUA. Compania are distribuție în țări exotice precum Grecia, Spania, Emiratele Arabe Unite (în special Dubai), Cipru sau Ucraina.
67214

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.