Odată cu începerea anului şcolar trupa “one two step”revine cu forţe noi şi e pregătită de muncă.

logo

Dar am gasit imediat înlocuitoare pe Roxana Hanganu si Ştefana Huian cărora le mulţumim că au ales asta si în acelaţi timp le urăm şi “Bun venit”.
In “noua formula” trupa se compune din:
•    Alexandra Hanganu;
•    Roxana Hanganu;
•    Ştefana Huian;
•    Vătămănescu Florentina;
•    Aparască Andrei;
•    Vatamanu Cosmin.

Momentan trupa se ocupă de un nou dans cu care se va prezenta la “Cupa Liceelor”unde speră să impresioneze publicul cât si juriul.
Pe aceasta cale trupa vrea să aducă mulţumiri domnului director Pochiscan Emilian  de la Liceul “Regina Maria”, Dorohoi pentru că ne-a oferit
spre folosinţă sala de sport pentru a repeta în linişte şi pentru că mereu este alaturi de noi
In acelaşi timp să nu uităm de domnul primar ing. Dorin Alexandrescu, domnul Dorin Birta si doamna prof. Oana Gomeniuc cărora le mulţumim si dumnealor.

“Sperăm ca anul acesta sa fie un an plin de realizări pentru noi şi să fim chemaţi ca în anul anterior la diferite evenimente din ţara. Colaborarile cu diferiţi solişti
şi persoane publice din ţara încă nu au ezitat să ne ocolească. Cât de curând vom reveni cu informaţii noi despre evenimentele unde vom aparea şi cu cine anume. ” au declarat membrii trupei One two step

Pentru a fii la curent cu tot ce se întâmplă şi unde suntem în fiecare săptămână puteţi acesa pagina de facebook cu LIKE a trupei http://www.facebook.com/onetwostep17 unde mereu unu dintre membri publica cate ceva.
Vă aşteptăm tot pe această pagină cu raspundul la întrebarea : A-ţi dori să continuăm “”tradiţia” spectacolului “Aniversare pe scenă – 2” în care trupa serbează 2 ani de la prima apariţie? Aşteptăm raspunsuri! Vă mulţumim!

one two step

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.