O nouă tehnologie de ultimă generație, pentru învățarea limbii engleze, ajunge în Români

blank

Grupul Educațional Internațional Helen Doron a lansat, în cadrul Conferinței Internaționale a Francizaților 2015, care a avut loc în Dubrovnik (Croația), noi tehnologii hi-tech menite să-i ajute pe copiii din întreaga lume să învețe mult mai ușor limba engleză.

 

6a00d83451706569e2017ee8115a91970dNoile aplicații au ajuns deja în România, la Centrele Helen Doron English și folosesc tehnologia realității augmentate, cu scopul de a suplimenta eficiența materialelor de învățare.
Realitatea augmentată (AR) este una dintre cele mai recente apariții ale noilor media, care animă, cu sunet și video, o imagine statică de pe o pagină clasică, prin scanarea acesteia cu ajutorul unei tablete sau a unui telefon inteligent. Această tehnologie permite copilului să interacționeze cu materialul clasic de învățare, iar “cartea” îi răspunde, la propriu, cum se pronunță cuvintele în limba engleză, ajutându-l pe copil să învețe să vorbească această limbă cât mai corect. Totodată, realitatea augmentată se pliază pe principiul revoluționarei metode implementate peste tot în lume, de către celebrul profesor britanic Helen Doron, care pune accent pe învățare naturală, alimentață de propria curiozitate. Dintre materialele educaționale care utilizează această tehnologie de ultimă generație, amintim “More Jump with Joey” (pentru copii de 6-9 ani, conține cântece, povești și caiete de activități magice) și “Helen Doron Read and Write” (pentru copii de 4-9 ani, este completat de o aplicație de citit, unică în lume, care îi ajută pe copii să învețe cuvinte întregi și să deprindă abilități de citire fonetică în engleză).
“În ziua de azi, în care gadgeturile de ultimă generație sunt componente de neseparat din viața unui copil și a unui adolescent, este foarte greu să-i captezi atenția cu mijloacele clasice de învățare. Strategia noastră, implementată peste tot pe planetă, implică învățarea limbii engleze prin tehnologii de ultimă generație, care să fie foarte ușor de adoptat de către copii. Practic, noi ne dorim să le stârnim, într-o primă fază curiozitatea prin aceste aplicații, iar noile media își vor face, în continuare datoria și-l vor ajuta, sub atenta coordonare a profesorilor, să învețe limba engleză vorbită, la cele mai ridicate standarde. Aceste aplicații, împreună cu Fun with Flupe Englih Words, Jump with Joey – magic wand, Dragon Tales – magic wand și Helen Doron Radio oferă o abordare distractivă, originală și eficientă de a ajuta copiii și adolescenții să învețe să vorbească, să citească și să scrie în limba engleză. Copiii învață engleza natural, iar participarea adulților este minimă. Aplicațiile sunt disponibile în Google Play și Apple App Store”, declară specialistul în educație Ștefania Filip, coordonatorul Centrului Helen Doron English.
Helen Doron English este o instituție internațională cu un succes de 30 de ani în predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani. Peste 2 milioane de copii din intreaga lume vorbesc astăzi engleza datorită Helen Doron English

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.