O casa veche din lemn le-a schimbat destinul

In urma cu cativa ani, John si Patti Meyer au dat de veste in nordul statului Wisconsin din SUA ca sunt in cautarea unei cabane mici din lemn, pe care urmau sa o foloseasca anual pe durata sezonului de colectare a siropului de artar.

1-living rustic cu semineu si perete placat cu piatra naturala (1)In mai putin de un an, cei doi au dezmembrat nu mai putin de noua case vechi din lemn din regiunea cu pricina, la rugamintea localnicilor care nu doreau decat sa scape de ele de pe proprietatile lor, fara sa le pese de materialele pe care ar fi putut sa le recicleze. Si uite asa s-au trezit ca au atata lemn, incat ar fi putut sa-si construiasca o intreaga casa, de la zero.

Cu tot ce au adunat, John si Patti au reusit sa restaureze trei cabanute din lemn, aflate intr-un loc pitoresc, pe malul unui lac, transformandu-le intr-o singura casa rustica de toata frumusetea.

Cele trei cabane au mai mult de o suta de ani fiecare, asa ca noii proprietari au fost nevoiti sa le dezmembreze cu atentie, reconstruindu-le mai apoi pe fundatii noi din piatra. Si desi ar fi putut sa…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/10/o-casa-veche-din-lemn-le-a-schimbat-destinul/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.