Connect
To Top

Nick Muir – un nou sound pentru Audio Therapy

Nick Muir & John Digweed   Gigantul progressive house, Nick Muir, a descoperit o noua sursa de inspiratie. Dupa o noapte cu adevarat memorabila, in Berlin, Dj-ul este gata sa aduca in piesele sale atmosfera cluburilor berlineze.
   "Am avut parte de o noapte speciala in clubul Berghain.Am fost in Berlin pentru o saptamana, impreuna cu sotia mea Donna, si am vrut sa descoperim orasul, oamenii, petrecerile.A fost fantastic, muzica e diferita, orasul are un alt ritm…Am avut destul timp sa descoperim aceste lucruri.Am realizat ca aici lucrurile stau altfel, iar asta m-a influentat teribil" , a declarat Muir pentru DJ Magazine.

  Acest nou val de inspiratie pentu Muir..poarta un nume …e vorba de "G-Platz" [ lansat la Audio Therapy], un sound minimal techno. Piesa combina liniile  melodice, care l-au si consacrat cu "stripped back-uri", sparte de sound-ul minimal techno.
   " E ceva diferit pentru mine. Am ascultat in ultimii 2 – 3 ani, tot felul de chestii si mi-am dorit sa fac ceva diferit de ceea ce am lucrat", si-a continuat Muir declaratia.
   NicK Muir va lansa o piesa noua in decembrie la Vapour Recordings, intitulata "Airtight".
   Probabil cea mai semnificativa noua productie, este "Gridlock", o odisee uriasa de 25 de minute lansata in Bedrock, o colaborare cu John Digweed, preluata din noua compilatie in serie "Transitions". Acum cei 2, lucreaza la 2 variante scurte pentru lansarea pe single, a fantasticei "Gridlock".
   Si daca asta nu e de ajuns, Muir este in deal cu label-ul SOG Records, unde are un angajament strict: nu mai putin de 4 vinyl-uri lansate aici.Pana acum a terminat lucrul la 3 piese, intitulate "Bending", "Re-Touch The Moon" si "Luminaire".

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...