Natural Rhythm XIII Ibiza Showcase va fi găzduit de Santos Ibiza Hotel

Flyer_Santos_NR13_v2Label-ul Natural Rhythm care debuteaza in Ibiza cu un showcase impresionant joi, 19 iunie la Hotel Santos din Playa d’en Bossa. In decurs de peste 4 ani, casa de discuri a promovat o serie de producatori renumiti precum si talente noi, cu un potential evident.

Nume precum Darius Syrossian, Joris Voorn, Jordan Peak, Mendo, Nima Gorji, Alex Niggemann, Ramon Tapia, Guti, wAFF, Alex Celler, Barem, Uner si multi altii au conturat reputatia cunoscutului si respectatului label Natural Rhythm.

Acum, Hotel Santos, o locatie deosebita din Playa d’en Bossa, cu o priveliste minunata a marii si a centrului istoric al orasului Ibiza, o piscina impresionanta si un decor deosebit, va gazdui primul eveniment Natural Rhythm, iar lineup-ul este unul memorabil.

Participarea la petrecerile Carl Cox & Friends din clubul Space Ibiza, i-au adus lui Elio Riso recunoasterea in intreaga industrie a muzicii electronice. A impartit pupitrul cu Pete Tong, Moby, Carl Cox, Luciano, iar acum se alatura echipei Natural Rhythm.

Jose Maria Ramon, un nume ce nu are nevoie de alte prezentari si unul dintre cei mai importanti oameni de radio din Ibiza, va fi, de asemenea, prezent la “sarbatoarea” Natural Rhythm.

Inca de la primele zile din activitatea ei de DJane, Anna Wall a dezvoltat o reputatie solida in Londra si intreaga scena din Marea Britanie. Combinatia de stiluri, House si Techno, atat classic cat si contemporan, au scos-o in evidenta ca artist. Anna a fost invitata sa mixeze alaturi de nume mari precum MK, Carl Cox, Jordan Peak, Santé, Matthias Kaden.

Inca din 2009, Horatio, liderul Natural Rhythm, s-a dovedit ca fiind un nume de referinta in industrie, prin materiale publicate la Desolat, Viva Music si Circus Recordings si participarea la evenimente majore precum The Warehouse Project, We Are FSTVL sau Sankeys. Printre admiratorii muzicii sale se numara Carl Cox, John Digweed, Loco Dice, Steve Lawler si multi altii.

Lineup-ul este completat de cei doi artisti Natural Rhythm, Viorel Dragu si Gruia. Viorel Dragu are la activ o serie de rezidente si petreceri importante. Incepand cu sezonul petrecut ca rezident al celebrului club Café del Mar din 2012 si continuand cu multiple evenimente in Ibiza. Gruia este un producator si DJ din Bucuresti care, pe langa activitatea din cadrul label-ului, pregateste materiale pentru case de discuri ca Viva Music sau Circus recordings.

Showcase-ul Natural Rhythm Ibiza se contureaza ca fiind un eveniment House si Techno de marca, asa ca, daca va aflati pe insula, joi, de la ora 18:00, nu ratati ocazia unei petreceri pe marginea piscinei, in inima “Insulei Albe”.

LINEUP:

Elio Riso

https://www.facebook.com/elioriso

Jose Maria Ramon

https://www.facebook.com/josemariaramon

Horatio

https://www.facebook.com/Horatioofficial

https://soundcloud.com/horatiotherealone/sets/horatios-productions

Anna Wall

https://www.facebook.com/annawallmusic

Viorel Dragu

https://www.facebook.com/dj.viorel.dragu

Gruia

https://www.facebook.com/gruiamusic

LOCAȚIE:

Santos Ibiza Coast Suites

 

PROMOTOR:

Natural Rhythm

http://naturalrhythm.ro

Resident Advisor:    http://www.residentadvisor.net/event.aspx?606055

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.