Natație: Robert Glință, medaliat cu aur la Mondialele de juniori de la Singapore, premiat de Gabriela Szabo la MTS

szabo Gabriela Szabo, ministrul Tineretului și Sportului, l-a premiat, la sediul MTS, pe Robert Glință, sportivul care a cucerit medalia de aur la Campionatele Mondiale de înot pentru juniori de la Singapore.

Cu această ocazie, Robert Glință a fost felicitat pentru rezultatele sale extraordinare, care îl ridică la statutul de speranță a natației românești.

”Victoria ta vorbește de la sine. Atât eu, cât și întreg poporul român suntem conștienți că aceasta este fructul eforturilor tale continue, a perseverenței muncii tale și a tăriei de caracter, caracteristici specifice unui mare sportiv”, a spus Gabriela Szabo, ministrul Tineretului și Sportului.

Înotătorul român Robert Glință (18 ani), legitimat la CSM Pitești, a obținut medalia de aur în proba de 100 de metri spate cu timpul de 54 sec 30/100, stabilind un nou record al competiției mondiale de natație, după recordul național de juniori al României, precum și baremul A de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 2016.

Palmaresul României la Campionatele Mondiale de înot pentru juniori de la Singapore este de o medalie de aur, două recorduri ale Campionatelor Mondiale și cinci recorduri naționale stabilite.

AGERPRES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.