Messi: “Nu este nimic mai dureros în fotbal decât să pierzi o finală”

leo Starul argentinian Lionel Messi nu și-a ascuns dezamăgirea după finala turneului Copa America 2015 la fotbal, pierdută de naționala țării sale, la loviturile de departajare, în fața selecționatei statului Chile.

“Nu este nimic mai dureros în fotbal decât să pierzi o finală. Nu vreau să treacă însă prea mult timp fără să le mulțumesc tuturor celor care ne-au susținut mereu și au continuat să ne încurajeze în momentele dificile”, a precizat Messi pe contul său oficial de Facebook.

Selecționata Argentinei a suferit sâmbătă al doilea eșec consecutiv în ultimul act al unui turneu major, după ce în vara trecută a pierdut, după prelungiri, finala Cupei Mondiale 2014 din Brazilia, în fața reprezentativei Germaniei (0-1).

Atacantul Barcelonei și al naționalei “Albiceleste” se află în prezent la Rosario, în provincia argentiniană Santa Fe, alături de soția sa însărcinată și de fiul lor Thiago.

Messi a alăturat scurtului său mesaj, scris în limbile spaniolă și engleză, o fotografie cu emblema Federației argentiniene de fotbal, imprimată pe tricoul selecționatei naționale.

AGERPRES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.