Marc Romboy pregateste Systematic Vol 2


Cu piese techno si tech house Systematic, si – a castigat respectul producatorilor din intreaga lume. 

Marc Romboy a ales pentru materialul sau, o serie de reprezentanti ai casei de inregistrari: Robert Babicz, John Dahlback, Ante Perry si Spirit Catcher, dar si nume consacrate in muzica electronica, inclusiv detinatorul Systematic, Stephan Bodzin.




video: Stephan Bodzin Vs. Marc Rombo – "Callisto"

‘Systematic Colours Vol.2’  Tracklisting:
 1. Marc Romboy Vs Chelonis R. Jones – ‘Helen Cornell’ (Stefan         Goldmann Version)
 2. Ante Perry Vs. Babylon Robots – ‘3 A.M.’
 3. Audio Soul Project – ‘Taking Shape’ (Version 2)
 4. Dimitri Andreas – ‘Run and Hide’ (Afrilounge Remix)
 5. Stephan Bodzin Vs. Marc Romboy – ‘Callisto’
 6. Stephan Bodzin Vs. Marc Romboy – ‘Telesto’
 7. Ante Perry Vs. Babylon Robots – ‘Der Urknall’
 8. Marc Romboy Vs. Blake Baxter – ‘The Club’ (Version 1)
 9. Hugo & Daniele Papini – ‘Softuer’
10. Robert Babicz – ‘Sin’ (Gui Boratto Remix)
11. John Dahlbäck – ‘Now it´s not summer’ (Stephan Bodzin Remix)
12. Spirit Catcher – ‘High control’
13. Marc Romboy Vs. Gui Boratto – ‘Eurasia’ (Marc´s Mix)
14. Dusty Kid – ‘Milk’
15. D-Nox & Beckers – ‘Alphavella’
16. Marc Romboy – ‘Karambolage’ (Oxia Remix)

Loading Facebook Comments ...


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.