Four Leaf Records lanseaza videoclipul No More Tears – a Deepside Deejays production,noul single Mad Heart

No More Tears, Mad Heart - single cover CD

No More Tears, Mad Heart - single cover CDFour Leaf Records va prezinta noul single Mad Heart – No More Tears – o productie Deepside Deejays . Videoclipul este realizat in orasul natal al lui Mad Heart, Brasov dupa o idee Ciprian Iacob care astfel isi face debutul regizoral.

Mad Heart sau Madalin George Groza  are 24 ani si este din  Brasov. Studiaza pianul sub indrumarea unor profesori de renume din tara si ia lectii de canto inca de la varsta de 12 ani. A terminat Liceul de muzica din Brasov, iar in prezent urmeaza cursurile Facultatii de drept din cadrul Universitatii Transilvania din Brasov . Videoclipul piesei No More Tears a fost filmat pe parcursul a doua zile, in regia lui Ciprian Iacob si prezinta aventurile lui Mad Heart cu iubita lui. Rolul iubitei este interpretat de modelul international Oana Virlan, care da o nota de senzualitate clipului.

Recent ( 17-19 Mai ) a participat cu 2 piese ( Call me lover si No More Tears ) pentru Best Song si Best Singer la Discoveryfest – un festival international organizat in Varna, Bulgaria ce  are ca scop promovarea tinerelor talente. Aici a fost premiat cu Best Novelty, un premiu special al juriului pentru “Noutate”.

In 2011 intra in atentia publicului cu primul single  ‘Call me lover’, single sustinut de un pachet bogat de remixuri marca : Dj Andi , Dj Bonne , Dj Yaang & Aisa.

In 2012 lanseaza ‘Satellite Dish’  cel de-al 2 lea single oficial Mad Heart (videoclip realizat de Florin Botea – Rival Film ). Single-lul a fost remixat (oficial) si de Sagi Abitbul (Israel)  si Deejay Saftik & Johnnie Boy (Romania).

Mad Heart  a mai colaborat cu Mihai Alexandru (Al Mike), Dj Andi, Dj Bonne, Dj Yaang&Aisa, Andre Rizo, Bass Production, Catalin Dascalu ( responsabil cu productii pentru trupa Heaven) , Deejay Saftik (single lansat in Spania cu Geo Da Silva – He Mr Dj), Johnnie Boy – The Dj si a fost remixat oficial si de Sagi Abitbul cel care a remixat si pe Inna, Michel Telo, Gustavo Lima si multi multi altii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.