To Top

Luciano mixeaza noul volum din seria Fabric 41

Luciano   Site-ul Fabric a dezvaluit faptul ca superstarul techno, chilianul Luciano, va mixa urmatorul CD din seria celor lansate de celebrul club londonez; e vorba de seria "Fabric", care a ajuns la volumul 41.    Tracklist-ul propus de Luciano contine productii de la Cadenza, plus piese semnate D’Julz, M83 si Guido Schneider & Andre Galuzzi. Mix-ul semnat Luciano este minimal techno cu elemente house si urmeaza sa fie lansat la jumatatea lunii iulie.

Fabric 41’, mixed by Luciano: Tracklist    


1. Rhadoo – Slagare
2. Brothers – Vibe ‘El Baile [Acapella]
3. D’Julz – Yo Momo
4. Los Updates Ft. Luciano
5. Reboot – Be Tougher
6. Alex Picone – Floppy
7. Sety – Mogane (Guillaume & The Coutu Dumonts Remix)
8. Johnny D – Orbitallife
9. Julien Jabre – Unknown                                                                      
10. M83  – In Church
11. Inner City – Good Love [Luciano Remix]
12. Phuture – Rise From Your Grave [Tiefschwarz Remix]
13. Guido Schneider & Andre Galluzzi – Albertino
14. D’Julz – Just So You Know
15. Kenny Larkin – You Are Original
16. Chymera  – Arabesque


Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.