Lucian Bute vrea să revină în ring în luna iunie sau iulie

bute Boxerul român Lucian Bute, recuperat după accidentarea de la spate, se antrenează de trei ori pe săptămână și speră să revină în ring în luna iunie sau iulie, relatează portalul RDS.

Boxerul gălățean s-a refăcut după problemele de spate care l-au constrâns să anuleze meciul din 6 decembrie cu argentinianul Roberto Bolonti: ”Mă antrenez de trei ori pe săptămână și fac mult ‘cardio’. Am reînceput chiar și boxul, mi-am pus mănușile și lovesc sacul cu nisip.

Spatele meu a reacționat bine, iar următoarea mea etapă este să mă întâlnesc cu antrenorul meu Freddie Roach, să-i cunosc orarul, pentru că este foarte ocupat”.

Bute, 35 ani, fost campion mondial IBF la supermijlocie, a urcat ultima oară în ring pe 18 ianuarie 2014, când a fost învins la puncte de canadianul Jean Pascal, la categoria semigrea. Boxerul româno-canadian are în palmares 31 victorii (24 prin KO) și 2 înfrângeri.

Următorul meci al lui Bute ar putea avea loc în această vară: ”Trebuie să vorbesc cu managerul meu Al Haymon pentru a stabili data revenirii mele precum și o listă de posibili adversari. După mine, cred că va fi între iunie și iulie”.

AGERPRES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.