Lili Sandu s-a întors cu forțe proaspete în Romania și se pregătește să joace într-un film

După o absenta destul de lunga, Lili Sandu s-a întors în Romania, pentru a se implica în diverse proiecte de aici.
Lili Sandu
Cântăreața și-a făcut deja o viata în Los Angeles însă nu poate sta prea mult departe de vechii prieteni și rude.
Joi seara, Lili Sandu și-a făcut apariția la deschiderea restaurantului The Story, din Nordul Capitalei, însă nu numai în calitate de invitat ci și de artist, menit sa întrețină atmosfera la petrecere.
Artista a venit de curând din Statele Unite și susține ca nu are încă bilet de întoarcere. “Fac foarte bine, mă bucur că m-am întors acasă, chiar dacă pentru o perioadă nu foarte lungă și sunt implicată în tot felul de proiecte”, a declarat Lili
Cântăreața este mulțumită de viata ei din SUA, însă sufletul ii este tot în Romania. “Este pentru unii de-a dreptul plictisitoare, pentru mine este fenomenală. Am foarte mulți prieteni, în general americanii sunt foarte prietenoși  dar am foarte mulți prieteni”.
 
Deși pe deget are un inel nou, Lili susține că nu este de logodnă și că în viata ei nu există niciun bărbat, sau cel puțin nu este încă pregătită să-l arate. Pe de altă parte se mândrește însă cu un proiect de suflet, un film, în care va apărea cât de curând.
“Astea sunt lucruri care țin strict de mine și de intimitatea mea. De abia m-am întors. Acum încep să-mi reintru în activitatea mea, dar sunt proiecte foarte multe, unul chiar de suflet. Nu am cum să vorbesc și-mi pare tare rău, dar sigur o să aflați cât de curând. Este vorba despre un film, cu un regizor pe care eu îl respect din tot sufletul meu. Eu în general las faptele să vorbească pentru mine. Nu-mi place să mă laud”, a mai spus Lili Sandu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.