Liga I: Dinamo, la prima înfrângere, 0-2 cu CFR Cluj

blank

dina Dinamo București a suferit prima înfrângere în acest sezon, 0-2 cu CFR Cluj, luni seara, pe teren propriu, în ultima partidă a etapei a 10-a a Ligii I de fotbal.

Dinamo era singura echipă neînvinsă din Liga I în cele nouă etape desfășurate până acum, la care se adaugă victoria din Cupa Ligii.

Atacantul spaniol Cristian Lopez a deschis scorul (41 — penalty), după ce Patrice Feussi l-a faultat în careu Adrian Păun, fundașul camerunez fiind eliminat pentru al doilea cartonaș galben.

Dinamo a rămas fără antrenor, Mircea Rednic fiind trimis în tribună chiar înaintea debutului reprizei secunde. Echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare a rămas în nouă jucători, Steliano Filip primind și el al doilea cartonaș galben, pentru fault la Antonio Jakolis (54).

Claudiu Voiculeț a marcat un gol splendid (77), cu un șut de la circa 25 de metri, fără replică pentru portarul Vytautas Cerniauskas, tranșând soarta partidei.

Dinamo a terminat meciul în opt jucători, după ce Cosmin Matei a fost eliminat în minutul 87.

”Câinii” au au mai câștigat acasă cu CFR Cluj din 2009. CFR a reușit prima sa victorie în deplasare în acest campionat.

Meciul din Șoseaua Ștefan cel Mare a fost precedat de un moment de reculegere în memoria fostului fotbalist băcăuan Florin Ganea, decedat săptămâna trecută.

FC Dinamo București — CFR 1907 Cluj-Napoca 0-2 (0-1), Stadion “Dinamo” — București
Au marcat: Cristian Lopez (41 — penalty), Claudiu Voiculeț (77).
Cartonaș roșu: Patrice Feussi (Dinamo, 39), Steliano Filip (Dinamo, 54), Cosmin Matei (Dinamo, 87).
Arbitru: Radu Petrescu; arbitri asistenți: Adrian Radu Ghinguleac, Mircea Orbuleț (toți din București); arbitru de rezervă: Denis Haidiner (Hunedoara)
Observatori: Dan Victor Berbecaru (Râmnicu Vâlcea) — CCA, Octavian Goga (Brașov) — LPF

AGERPRES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.