Liga 1: Astra Giurgiu – Steaua București 2-0

astra stea Echipa Astra Giurgiu a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), formația Steaua București, într-o partidă din cadrul etapei a 6-a a Ligii I de fotbal, disputată miercuri seara.

Steaua a reușit să trimită de două ori mingea în poartă, în cursul primei reprize, prin Papp și Adi Popa, însă ambele reușite au fost anulate de arbitru, prima pentru un fault în atac, iar cealaltă pe motiv de ofsaid.

Astra a reușit să deschidă scorul în repriza secundă, prin atacantul Denis Alibec, care a reluat balonul în poartă cu piciorul stâng, din interiorul careului, fructificând o pasă a lui Cristian Oros (min.51).

Alibec putea realiza dubla trei minute mai târziu, când a scăpat singur în careul Stelei și a încercat să-l dribleze pe portarul Cojocaru, care a reușit să rețină însă balonul.

Gazdele și-au mărit avantajul în urma unei lovituri de la 11 m transformată de Constantin Budescu, după un fault în careu comis de stelistul Lucian Filip asupra lui Junior Morais (min.61).

După un nou gol anulat Stelei pe motiv de ofsaid, cu un sfert de oră înainte de final, jocul se încheie cu victoria gazdelor. Astra a reușit, astfel, să câștige duelul dintre cele două reprezentante ale României calificate în play-off-ul Europa League și să urce pe prima poziție a clasamentului Ligii 1, cel puțin până joi, când sunt programate ultimele două jocuri ale etapei a șasea.

Astra Giurgiu — Steaua București 2-0 (0-0), stadion “Marin Anastasovici” — Giurgiu
Au marcat: Denis Alibec (51), Constantin Budescu (61 — penalty)
Arbitru: Sebastian Colțescu (Craiova); asistenți: Mircea Grigoriu (București) și Sebastian Stoianov (Constanța); arbitru de rezervă: Lucian Rusandru (Sfântu Gheorghe).
Observatori: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea) — CCA și Marian Bucurescu (București) — LPF.

AGERPRES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.