To Top

Legendarul Frankie Knuckles lanseaza un mix Cd

motivation_too_-_frankie_knuckles.jpgFrankie Knuckles, impreuna cu Nervous Records, pregateste lansarea unei compilatii mix Cd, intitulata "Motivation Too".
Knuckles este unul dintre primii artisti ai miscarii Chicago House, fiind rezident in cunoscutul club Warehouse. Cariera sa a fost atat de impresionanta, iar contributia la dezvoltarea muzicii house atat de mare, incat primarul orasului Chicago, Richard Daley, a proclamat data de 26 august ca fiind "Ziua Frankie  Knuckles".

"Motivation Too" este o continuare a primului volum din aceasta serie, fiind realizat cu piese house de calitate.




Motivation Too Tracklisting:

 1. Dr. Gary Gray – “Faith”
 2. Big Brooklyn Red – “He Moves”
 3. Michelle Weeks – “A Purpose”
 4. Deep Swing featuring Toney Jones – “Across The Land (Spread        Love)
 5. Scott Wozniak featuring Dirty Turk – “My Light”
 6. G Club featuring Haze – “Faith (The Shapeshifters Little More      Faith Remix)
 7. Jon Cutler featuring Jocelyn Brown – “One (Morten Trust Dub)”
 8. Deep Swing featuring Xavior – “Shelter”
 9. Timmy Vegas featuring Twinkie Clark – “Timmy’s Choir”
10. Vernessa Mitchell – “Took My Life (Turn It All Around)”
11. Grand High Priest feat Dajae – “Mary Mary”
12. DJ Pope – “Happy Being Me”

Nervous Records va lansa "Frankie Knuckles – Motivation Too" pe data de 20 octombrie 2009. 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.