Lee Burridge intre Balance, droguri si Tyrant

Lee Burridge

Este unul dintre favoritii presei; de fiecare data vorbeste despre tot ceea ce-i trece prin cap, fara nici un fel de retinere. Lee Burridge, despre el este vorba, calatoreste inca prin lume pentru turneul de promovare al noului sau material “Balance 12”, dar, are timp si pentru intrebarile jurnalistilor legate de stilul sau de viata.

In momentul in care se pune problema drogurilor si a traficului de stupefiante, vocea Dj-ului se aude clar si raspicat :

“Toata lumea crede ca scena muzicii dance este contaminata de consumul de droguri. Toti spun : “Oh My God, they all take drugs!!!”
Care consuma?? Unu, nu stiu sa spuna, si doi, nu provoaca un rau atat de mare. E doar o chestie ilegala!” , declara Burridge. Dj-ul continua, spunand ca alcoolul este mult mai periculos decat drogurile. Fara stupefiante nu s-ar fi facut atat muzica in ultimii 15 ani; de la rock & roll pana la disco…toate piesele acestea fantastice..”Balance 12 - Lee Burridge
” Sigur muzica dance poate fi considerata o tinta usoara, dar exista avocati care nu te la sa la greu, si asculti – o pe Alanis Morisette, “doig cocaine” in baruri si restaurante…Consumi!! Iar politia, nu te aresteaza, pentru ca nu ai un comportament ostentativ. Este rusinos ca nici un guvern nu a fost suficient de curajos pentru a legaliza consumul de ecstasy. Este rusinos ca unii oameni stau in inchisori mult timp pentru ca au vandut extasy; inteleg ca este ilegal, dar sunt alte crime oribile care se comit in intreaga lume in acest moment; lumea care asculta dance, e tot timpul fericita….” isi incheie Lee Burridge, socanta declaratie pentru website-ul beatfactor.net

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.