Lansare de audiobook-uri motivaționale, în cadrul târgului de carte Bookland, de la Craiova

kindle-headphones

“Cum să crești copilul pozitiv” este un audiobook 100% românesc. Viața tumultoasă ne face să uităm care ne sunt prioritățile, suntem mai îngrijorați de locul de muncă, de situația financiară si uităm un lucru important – faptul că trebuie sa ne creștem copiii cu o atitudine pozitivă. Cu siguranță îți dorești mai mult decât orice pe lume să faci din copiii tăi niște învingători. În acest audiobook se găsesc câteva lucruri pe care trebuie să le știi și pe care copiii tăi trebuie să le afle de la tine.

“Lecția de prosperitate” este un ghid practic și spiritual pentru o nouă atitudine, pentru a-ți descoperi forța interioară și a reuși astfel să-ți schimbi viața.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 12, iar autoarea Mari Oruz va fi disponibilă pentru a răspunde întrebărilor craiovenilor, părinți și nu numai, despre pozitivism și atitudinea corespunzătoare pentru a fi învingător în viață.

Colaborăm  pentru prima dată cu Bookland, într-un proiect inovator pentru toți cei care iubesc lectura, muzica și filmul. Suntem bucuroși că putem găzdui acest târg în centrul comercial Real Craiova, prilej cu care  puteți achiziționa cele mai noi apariții din zecile de standuri, pe care le pune la dispozitie târgul Bookland. Sute de titluri de carte, muzică și film vin să completeze gama prezentată clienților noștri în cadrul Real Hypermarket”, a declarat Ofelia Iancu, Head of Department Leasing and Property Management Real Craiova.


Povestea continua. Săptămâna viitoare venim în Slatina. Va asteptăm!


Despre Bookland:

Caravana Bookland:
Caravana Bookland este cel mai inedit târg mobil de carte, muzică, film și jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 în 39 de orașe din țară, timp de 42 de săptămâni. 

Conceptul Bookland este unul inovator, atât prin aria geografica de acoperire, cât și prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeași umbrelă. Booklanderii sunt așteptați cu porțile deschise și cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale și momente de excepție în principalele centre comerciale din România, precum și în cadrul librăriei on-line www.book-land.ro

Libraria online www.book-land.ro:
www.book-land.ro este un portal user-friendly, care se ambiţionează să devină în curând cea mai mare librarie online şi sa-şi obişnuiasca publicul cu oferte de nerefuzat. Libraria virtuală se dorește a fi locul unde sa regasesc sub aceeasi umbrela carti, muzica, film și jocuri ce se pot achiziționa non-stop, indiferent de orașul în care se află caravana.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.