Connect
To Top

La 22 de ani, Lily Allen se gandeste la retragere

Lily Allen   Lily Allen, a declarat intr-un interviu publicat de London Times ca intentioneaza sa-si incheie cariera muzicala la varsta de 25 de ani; acum Dj-ita are 22.
   Allen a sustinut ca nimic nu este mai pasionant ca placerea de a face muzica. "Imi iubesc mama si cred ca e o femeie grozava, dar nu vreau sa muncesc din greu, cum a facut ea. Acesta este motivul pentru care mi-am dorit tot timpul sa fac multi bani si am inceput devreme sa lucrez". In cadrul aceluiasi material, Lily Allen a dezvaluit planurile sale pentru viitor:

   " Am petrecut multi ani [ si-a inceput cariera la 16 ani], agitandu-ma ca lumea sa ma stie. Cand incepe sa imi meaga bine, atentia lor se indreapta spre mine si asta ma face sa fiu confuza. Nu pot sa fac fata. Eu nu vreau decat sa fac bani. Poate la 25 de ani o sa-mi permit sa ma retrag. Vreau sa mai scot un singur album. Este un job fantastic, dar timpul consumat nu-ti permite sa mai faci si alte lucruri, impotante; cum ar fi sa ai o familie. Mi-ar placea sa locuiesc la tara, sa am o gradina, gaini si porci…", a sustinut Allen, care a venit la interviul pentru London Times, insotita de mama ei.Lily Allen -
   Inainte de "gaini..si porci", Allen si-a dat acordul pentru a fi modelul uneia dintre cele mai faimoase case de lenjerie intima din lume Agent Provocateur, detinuta de controversata Vivien Westwood si de fiul lui Malcolm McLaren….Se pare ca domnisoara Dj, va reusi sa "make some money"……..

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...