Judo: Andreea Chițu, medalie de aur la Grand-Prix-ul de la Zagreb

chitu Sportiva română Andreea Chițu a câștigat medalia de aur la categoria 52 kg a turneului internațional de judo Grand Prix de la Zagreb, în timp ce Corina Căprioriu s-a clasat pe locul V la categoria 57 kg.

La 52 kg, Andreea Chițu s-a calificat în finală după ce le-a învins succesiv prin ippon pe unguroaica Barbara Maros, italianca Odette Giuffrida și pe Distria Krasniqi (Kosovo). În finală, Chițu a învins-o prin waza-ari pe rusoaica Iulia Rijova.

categoria 57 kg, Corina Căprioriu a câștigat primul meci cu poloneza Anna Borowska, dar a pierdut apoi la britanica Nekoda Smythe Davis. În recalificări, Corina a învins-o pe sârboaica Jovana Rogic și s-a calificat pentru meciurile care decid medaliile de bronz, unde a fost învinsă de germanca Johanna Mueller.

La categoria 48 kg, Monica Ungureanu a fost învinsă în primul său meci de franțuzoaica Scarlett Gabrielli, în timp ce Andreea Ștefănescu a fost întrecută în primul tur de sârboaica Milica Nikolic.

Tot la 57 kg, Loredana Ohâi a câștigat primul meci cu unguroaica Hedvig Karakas, dar a pierdut apoi la bulgăroaica Ivelina Ilieva.

La masculin, la 60 kg, Amado Lazea l-a învins pe israelianul Artiom Arshanski, dar apoi a pierdut la rusul Dimitri Kulikov. Alexa Ferariu a câștigat la fel primul meci cu austriacul Ludwig Paischer, dar a pierdut apoi la portughezul Nuno Carvalho.

La 66 kg, Laszlo Szoke l-a întrecut pe croatul Mislav Krcek, dar a fost învins apoi pe ucraineanul Georgii Zantaraia. Remus Lazea a câștigat primul meci cu polonezul Michal Bartusik, dar a pierdut în continuare la ungurul Bence Zambori.

La 73 kg, Dan Fâșie a fost învins în primul meci de belgianul Sami Chouchi.

AGERPRES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.