John Digweed pregateste aniversarea Bedrock cu o noua aparitie


Bedrock_RecordBedrock Records se pregateste pentru un moment aniversar, 12 ani de existenta, cu o mare petrecere si o compilatie mixata de John Digweed.
Pe data de 2 octombrie la o2 Academy va avea loc petrecerea de lansare a acestui volum al compilatiei in serie Bedrock, alaturi de John Digweed pe scena evenimentului urmand sa se afle: Carl Cox, Marco Bailey, Jim Rivers, Adam Sheridan si Jon Rundell.
Compilatia oficiala va fi lansata pe data de 4 octombrie, iar pentru “Bedrock 12”, John Digweed a ales artisti ca Misstress Barbara, Quivver, King Unique, Christian Smith, Nick Warren, Nick Muir, Alan Fitzpatrick.




Disc 1:


 1. Sistema –  Krace Gelly
 2. Maetrik – Glob Monster
 3. Wiretappeur – Too Much Space
 4. Vincenzo & Lovebirds – Epic
 5. Quivver – Orgazoid Mix 1
 6. Misstress Barbara – Azzuri (Luis Junior Remix)
 7. King Unique & Anthony Pappa – Vamoosh
 8. Max Cooper – Ediolic Spectra
 9. Christian Smith – System Of Survival
10. Tone Depth – Rumblefish (Diyo Remix)
11. Nick Warren – In Search Of Silver (Ambient Mix)


Disc 2:


 1. Wiretappeur – Too Much Space (Reprise)
 2. John Digweed & Nick Muir – Satellite (Maetrik Funky Remix)
 3. Quivver – Orgazoid Mix 2
 4. John Digweed & Nick Muir – Bilder
 5. Alan Fitzpatrick – Involve
 6. Christian Smith – System Of Survival (Dub)
 7. Wehbba – Mammut
 8. King Unique – Spikes
 9. Robert Babicz – Welcome To The 90’s
10. Nick Muir – Burkina Faso


Bedrock Records lanseaza compilatia “Bedrock 12” pe data de 4 octombrie 2010.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.