Connect
To Top

Iubita lui Viorel de la 3 Sud Est lanseaza piesa “Crazy love” alaturi de Pascal Junior

unnamed

Dupa 4 ani de la lansarea melodiei Pitzi Song, ce s-a bucurat de un adevarat succes, interpretata de Natalia, iubita lui Viorel de la trupa 3 Sud Est, lanseaza astazi alaturi de casa de productie 1ArtistMusic, melodia Crazy Love.

Piesa este rezultatul colaborarii dintre Pascal Junior, echipa Win Production (Viorel Sipos & Sergiu Buta) si Laurentiu Duta, inca un produs al talentatilor compozitori de la malul Marii Negre.
Stilul abordat de Natalia si Pascal Junior, este un mix dintre deep-house, un stil din ce in ce mai ascultat in ultima vreme si pop dance.

DJ-ul si producatorul, Pascal Junior este cunoscut si pentru succesul pe care l-a inregistrat cu remixul deep house al piesei “I see fire” – Ed Sheeran si multe alte productii de succes.

Declaratie Natalia:
“Din prima clipa in care am auzit piesa, chitara m-a dus cu gandul la o dragoste nebuna de vara. Piesa nu descrie neaparat o poveste, ci mai mult o stare, acea stare euforica pe care o avem cand ne indragostim si ne face sa vibram”.

Declaratie Pascal:
“Ma cunosc de foarte mult timp cu Natalia. Colaborarea noastra a inceput odata cu venirea mea in Romania. Eu sunt stabilit in Marea Britanie, unde studiez productie muzicala. Ne-am intalnit la studio si ne-am apucat de treaba impreuna cu Natalia, Sergiu si Viorel. Asa a iesit piesa Crazy Love! Aceasta melodie nu este singura mea colaborare din Romania, am mai remixat si piesa celor de la Narcotic Sound – Labirint de sentimente”.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...