Începe ICEEfest! Bucureştiul a devenit capitala Internetului

Festivalul Internetului din Europa Centrală şi de Est, ICEEfest şi-a deschis astăzi porţile.

iceefest_logo_slide_58928900
ICEEfest 2013 se desfasoara intre 6 si 9 iunie la Bucuresti, la Grand Cinema Digiplex, din cadrul Baneasa Shopping City.
Peste 1.500 de participanţi din 8 ţări din regiune sunt prezenţi la Bucuresti pentru aproape 50 de ore de conferinţe, prezentări, networking şi distracţie. La aceştia se adăuga cei care vor vizita gratuit expoziţia amenajată cu ocazia evenimentului, la Băneasa Shopping City: “Oraşul Digital” oferit de Orange, locul de joacă pentru toate vârstele amenajat de Kinect şi Microsoft, în colaborare cu LG, sau expoziţia Windows 8 şi nu numai.În prima zi, scenele amenajate la Grand Cinema Digiplex, sunt fi ocupate de câţiva “giganţi”: Facebook, Google, Yahoo şi Skype. Vor urmă prezentări legate de viitorul televiziunii sub asaltul online-ului, cu reprezentanţi ai Youtube, BBC, DG Mediamind, HBO GO, Discovery Channel, SeeNow, Kanal D dar sesiunea-spectacol a creatorilor unora dintre cele mai impresionante campanii virale.

Un workshop intensiv pentru cei interesaţi de fenomenul Youtube – atât că şi producători de conţinut, cât şi ca potenţiali clienţi – precum şi pentru cei implicaţi în marketingul politic sau în performance marketing, completează agenda zilei.

Seara va prilejui teme mai relaxate, cum ar fi relaţia dintre artişti sau celebrităţi şi public, cu invitaţi precum Horia Brenciu, Marius Moga sau Cabral, alături de reprezentanţi Facebook şi Google. Tot seara primei zile găzduieşte IAB MIXX Awards, competiţie globală care răsplăteşte cele mai bune campanii publicitare ale anului.

Evenimentele private precum CEO Masterclass – dedicat managerilor de top din marile companii – sau petrecerea exclusivistă de la “Casa Vernescu” vor încheia prima zi.

Cea de-a doua zi, vineri, 7 iunie, va începe cu o spectaculoasă incursiune în lumea jocurilor online cu grafică spectaculoasă, precum şi a aplicaţiilor de muzică şi pentru telefonul mobil, cu Nadeo – Ubisoft, Deezer sau Facebook Mobile pe scena principală.Printre prezentatori se va afla şi Gameforge, autorii popularului joc AION.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.