Inca o victorie pentru ros-albastrii! Steaua – “U” Cluj 4 – 1

blank

Steaua - U Cluj

Steaua a castigat fara probleme, scor 4-1, meciul disputat impotriva echipei lui George Ogararu, “U” Cluj.

Campionii au deschis scorul prin Paul Papp (minutul 12), care a avut parte de o prima reusita in tricoul Stelei cu adevarat spectaculoasa, din foarfeca. Lukasz Szukala a dus scorul la 2-0 in minutul 31, ajungand la al doilea gol consecutiv in Liga 1, dupa cel reusit la Galati si a stabilit scorul pauzei. In a doua parte, oaspetii au reusit sa reduca din handicap prin Bucsa, care a trimis un sut foarte frumos in minutul 59, dandu-le sperante colegilor sai. Insistenta lui Cristi Tanase, care a recuperat o minge de la fundasul Skvorc si golul inscris in aceeasi faza de Adi Popa (minutul 65) au demonstrat faptul ca Steaua a fost superioara si a dominat partida din Ghencea. Golul norocos al lui Keseru (minutul 74) a fost cireasa de pe tort, acesta venind in urma unei lovituri libere executate de Sanmartean, la care mingea a lovit transversala si s-a lovit, apoi, de golgeterul la zi al Ligii 1.

Inainte de meciul de duminica seara, jucatorii Stelei au intrat pe teren cu un banner de sprijin pentru fundatia “Noblesse Oblige”, care ajuta oamenii cu dizabilitati sa participe la competitii sportive paralimpice.

Victoria cu Universitatea Cluj i-a fost dedicata lui Gabriel Iancu, atacantul Stelei suferind o accidentare in urma careia a fost operat la genunchiul drept, revenirea sa fiind programata peste aproximativ trei luni.

Mai jos aveti componenta celor doua echipe, trimise in teren de Constantin Galca, respectiv George Ogararu:

Steaua: Arlauskis – Papp, Varela (’29 Rapa), Szukala, Latovlevici – Prepelita, Sanmartean (’78 Breeveld) – Adrian Popa, Rusescu (’57 Stanciu), Tanase – Keseru

“U”Cluj: Veselovsky – Ciupe, Skvorc, Ninu, Musat (’76 Raul Costin) – Lungu, Bucsa – Cristocea (’76 Lemnaru), Mengolo (’88Kovacs), Ceppelini – Gravenberch

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.