In decembrie Phonique lanseaza Time for House 2

Time for House 2 by Phonique


Germanul Michael Vater a intrat pe scena muzicii electronice in urma cu 20 de ani, fiind cunoscut pentru productiile deep house, lansand pana acum 3 albume si peste 100 de variante remix. In 2007, a pus bazele Ladies and Gentleman, label pe care l-a folosit pentru a lansa productii proprii, dar si piese ale unor buni prieteni: Tigerskin, Boris Fox si Kiloo. Fiecare dintre acestia, inclusiv Phonique, apar pe noua compilatie “Time for House”, volumul 2, piesele fiind noutati absolute. Ca si editia precedenta, “Time for House 2” va fi lansat in varianta “continous mix” si in varianta unmixed.  




Time For House 2 – tracklisting:



 1. Gallus & Kurus – Ile De Goree

 2. Dirty Doering & Sascha Cawa – Lumy

 3. Thodoris Triantafillou & CJ Jeff – Be Gentle with the Ladies

 4. Phonqiue & Sharam Jey – Burning

 5. Tigerskin – Double Dose

 6. Gorje Hewek & Izhevski – After Rest

 7. Diehl – Funk Your Soul Bro

 8. Phonique vs. Pupkulies & Rebecca – One Step (Kolombo Remix)

 9. Kolombo vs. Loulou Players – Why Don‘t You Tell Me

10. Boris Fox – Within the Night

11. Skyboy – Save My Soul (Chordin‘ Dub Mix)

12. Drama On The Floor – Hands Up!

13. Bruno Be – Time Out

14. Wehbba & Talking Props – If I Ketchup (TP Shorter Version)

15. Wehbba & Dubshape – Jitterburg

16. Oren Bi – Love Bright (El_Txef_A Remix)

17. Wehbba & Dubshape: Jitterdub (bonus track)


Ladies And Gentlemen va lansa “Time for House 2” pe data de 3 decembrie 2012. 



Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.