Imnul statiunii Mamaia – Loredana Groza feat. Cabron si Alex Velea

Loredana Grozea si Radu Mazare fotografii de la filmarile pentru imnul statiunii MamaiaImnul statiunii Mamaia are de azi si un videoclip oficial, in “Viva Mamaia” ii veti putea vedea pe Loredana, Alex Velea si Cabron, dar si pe Radu Mazare in rolul salvamarului.

Imnul statiunii Mamaia “Viva Mamaia!” este compus de compozitorul croat Toni Hulji, iar varianta in limba romana este scrisa de Loredana Groza.

M-am indragostit de acest cantec inca de la prima auditie si mi-am dorit sa il lansez si in Romania. Am compus varianta in limba romana, apoi i-am invitat alaturi de mine in acest proiect pe Cabron, Alex Velea si Radu Mazare, care mi-a si propus ca acest single sa fie imnul statiunii Mamaia”, a declarat Loredana.

Filmarile pentru “Viva Mamaia” au avut loc pe plaja la Mamaia si in club. Pentru videoclipul “Viva Mamaia” echipa de productie a amenajat pe nisip o insulita artificiala, o oaza cu verdeata si palmieri, iar la mal a fost ancorata o barca de salvamar.

Loredana si Radu Mazare au fost incantati de aceasta colaborare muzicala inedita pentru imnul statiunii Mamaia, avand numai cuvinte de lauda unul despre celalalt.

Am ramas placut surprinsa, Radu Mazare este un om extraordinar de organizat si punctual. M-a impresionat faptul ca s-a descurcat foarte bine in studioul de inregistrari, desi era extrem de emotionat, pentru ca era prima oara cand inregistra ceva pentru un proiect de asemenea anvergura. Este greu si pentru un profesionist, daramite pentru un ‘incepator’”, a explicat Lori.

“Colaborarea noastra a decurs senzational, Loredana este plina de viata, rade tot timpul, este exact genul de om care imi place mie: vesel si optimist. Imi doream de mult sa fac o melodie despre Mamaia, iar ea este cea mai potrivita artista pentru aceasta piesa plina de energie. Mi-ar placea sa facem in fiecare an un nou imn al statiunii, tot impreuna”, a explicat Radu Mazare.

Imnul statiunii Mamaia nu se indeparteaza de curentul balcanic ce pare ca “otraveste” toata muzica dance din Romania. In plus au inceput sa curga acuzatiile de plagiat. Piesa in cauza, lansata vara trecuta, se numeste “Delirium tremens” si suna cam asa:

Heh, eu as spune ca este un remix…in limba romana, cuvantul “plagiat” este oricum lipsit de sens la noi in tara. Interesant este ca si celebrul Goran Bregovic a urcat pe scena cu Tonci Huljic si Madre Badessa pentru a interpreta Delirium Tremens (si nu erau in Saint Tropez…).

Au aparut si primele remix-uri la Imnul statiunii Mamaia care nu se indeparteaza insa de linia initiala a piesei. Asteptam unul de la Luciano (peste 10 ani la SWxx) :))

Imnul statiunii Mamaia – remix de boier Bibescu

http://youtu.be/PLVGjOM11y0

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.