Iata WC-ul care costa cat un duplex cu 5 camere din centrul Bucurestiului

Cu 180.000 Euro poti cumpara un apartament duplex de 130 de metri patrati cu scara interioara si 5 camere in zona Unirii din centrul capitalei plus o masina nou nouta.

interior cea mai scumpa toaleta din lumeSau poti cheltui intreaga suma pe un wc situat intr-o cladire de birouri din cea mai scumpa zona londoneza.

La doar cativa pasi de casa Ducelui si Ducesei de Cambridge si la o distanta de doar cateva minute de Hyde Park, pe Kensington High Street din Londra, a fost scoasa la licitatie o toaleta de cativa metri patrati. Pretul de pornire al licitatiei este de 180.000 Euro, bani cu care poti cumpara o intreaga casa cu piscina in multe zone frumoase ale lumii.

Baia de serviciu, amplasata la mezaninul unei cladiri de birouri din caramida rosie, figureaza in acte in calitate de camera de depozitare si este dotata cu un vas wc, un lavoar si o fereastra. Suprafata mai mult decat modesta a toaletei nu permite amenajarea unei camere de locuit, dar ar putea fi folosita in calitate de birou, aflandu-se intr-o zona cu mare potential, spune comunicatul care anunta licitatia.

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2013/11/iata-wc-ul-care-costa-cat-un-duplex-cu-5-camere-din-centrul-bucurestiului/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.