Iata cum poti transforma o bucatarie banala intr-una superba, in 7 pasi simpli

Nu doar mobilierul nou, ci si accentele decorative, finisajele si accesoriile intregesc imaginea unei bucatarii frumoase.

 

bucatarie alba moderna inainte de transformarePrin folosirea echilibrata a acestora bucataria va capata personalitate, devenind spatiul preferat al intregii familii.

Sa luam drept exemplu o bucatarie simpla, zugravita in alb si dotata cu dulapuri moderne de un alb imaculat, cu blat din inox si cu electrocasnice de ultima generatie. Nimic din interiorul acesteia nu-ti inspira caldura si confort. Bucataria, desi echipata cu toate cele trebuincioase, pare mai degraba rece. Nimic nu te invita sa ramai, sa savurezi in voie micul dejun sau cina, la o sueta cu cei dragi.

bucatarie moderna alba cu accente rustice dupa transformarePastrand aceleasi corpuri de mobilier, o echipa de designeri si specialisti in amenajari interioare a reusit s-o transforme radical, adaugandu-i cantitatea necesara de accesorii si elemente decorative. Iata care au fost pasii ce au dus la schimbarea radicala de look a unei bucatarii banale si plictisitoare:

1. In primul rand, fondul alb al bucatariei a fost imbogatit cu ajutorul unui tapet alb-negru decorativ cu imprimeu etnic stilizat, aplicat pe peretele de deasupra blatului de lucru. Si daca inainte, designul modern al mobilierului nou se pierdea pe fundalul peretilor albi, acum acesta a fost pus in valoare.

2. Tapetul decorativ a fost un bun prilej pentru achizitionarea unei hote moderne de culoare neagra, in contrast cu albul dulapurilor de bucatarie si a tamplariei geamului.

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2013/11/13-imagini-cum-poti-transforma-o-bucatarie-banala-intr-una-superba-in-7-pasi-simpli/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.